עזרה אני רוצה לצאת לאירועים

• הוסף לסימניות
אני רוצה להתחיל לצאת לאירועים בתוק אורגניסט, אני לא יודע במה אני צריך להצטייד ומה אני צריך לדעת.
יש לי טיירוס 5 עם סט מקצבים מלא של רוזנפלד.
מה עוד אני צריך?
אשמח לעזרתכם.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אני לא צריך מחשב אישי עם תוכנה של הקלטה או משהו כזה?

• הוסף לסימניות
לימוד מעגל הקווינטות ואימון על כל הסולמות (מהקל לקשה, כל תקופה להוסיף סולם).
לאחר מכן קריאת תוים.

• הוסף לסימניות
אני לא צריך מחשב אישי עם תוכנה של הקלטה או משהו כזה?
ממש לא.
בעצם, העניין הוא כזה:
לרוב ההקלטה נופלת על ההגברה, קלידן שיש לו מחשב, זה בד"כ שהוא רוצה לטפל בהקלטות של האירועים לבד (עפ"י רוב בחתונות דווקא) כיום אפשר להסתפק במכשיר הקלטה של זום, שהוא עם סאונד כמו של אולפן (כלומר ברור ואיכותי)אבל שוב, ממליץ להשאיר את זה להגברה...
מה עוד אני צריך?
הגברה וסאונד (או חברה לעבוד איתה)
ואמרגן
זה לא העניין מה עוד אתה צריך, כי כדי להיכנס זה גם תלוי איך יקבלו אותך...
יש לך סרטונים, מישהו מכיר אותך?
באיזה עיר אתה?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הגברה עדיף לך להשקיע על RCF
ולקנות 2 מיקרופונים אך ורק איכותיים!
וכמובן סאונד וכו'
הקלטה אפשר גם במיקסר

• הוסף לסימניות
@דובי הגברה אני שוכר.

@80108 איך אני אקליט את האירוע/חתונה? חברת ההגברה מביאה איתה גם מחשב?

• הוסף לסימניות
אני רואה את כל האורגניסטים מגיעים עם מחשב להקלטה, וצריך מחשב גם בשביל לערוך את ההקלטה, אז למה שלא יצטרכו מחשב?
לענ"ד הקלטה במיקסר פחות שמיש היום.
אז כמו שכתבתי לעיל, שבחתונות- הקלידן רוצה לערוך את החתונה לבד, אז הוא מביא מחשב עם כרטיס קול כדי להקליט ישר למחשב ואז כבר יש לו במחשב את ההקלטה, במקום לרדוף אחרי ההגברה שיביא לו את ההקלטה, אבל כמו שהזכרתי לעיל יש את המכשיר של 'זום' עם כרטיס זיכרון שאתה לוקח הביתה ומכניס אותו למחשב ויש לך מיד את ההקלטה, ואולי זה עדיף מאשר לעמוד בחתונה עם מחשב........

• הוסף לסימניות
ממש לא.
בעצם, העניין הוא כזה:
לרוב ההקלטה נופלת על ההגברה, קלידן שיש לו מחשב, זה בד"כ שהוא רוצה לטפל בהקלטות של האירועים לבד (עפ"י רוב בחתונות דווקא) כיום אפשר להסתפק במכשיר הקלטה של זום, שהוא עם סאונד כמו של אולפן (כלומר ברור ואיכותי)אבל שוב, ממליץ להשאיר את זה להגברה...

זה לא העניין מה עוד אתה צריך, כי כדי להיכנס זה גם תלוי איך יקבלו אותך...
יש לך סרטונים, מישהו מכיר אותך?
באיזה עיר אתה?
היום אני רואה כולם עם מחשב אישי שמקליט, אבל ממש כולם, אני צריך לרכוש בשביל זה תוכנת הקלטה?
בקשר לפרסומת, אני מתכוון כרגע להתמקד יותר בקהילה שלי.

• הוסף לסימניות
לענ"ד הקלטה במיקסר פחות שמיש היום.
אז כמו שכתבתי לעיל, שבחתונות- הקלידן רוצה לערוך את החתונה לבד, אז הוא מביא מחשב עם כרטיס קול כדי להקליט ישר למחשב ואז כבר יש לו במחשב את ההקלטה, במקום לרדוף אחרי ההגברה שיביא לו את ההקלטה, אבל כמו שהזכרתי לעיל יש את המכשיר של 'זום' עם כרטיס זיכרון שאתה לוקח הביתה ומכניס אותו למחשב ויש לך מיד את ההקלטה, ואולי זה עדיף מאשר לעמוד בחתונה עם מחשב........
למה לא כולם משתמשים עם זה?

• הוסף לסימניות
נראה לי שמכשיר הקלטה (זום H4/6)קטן יותר נח ממחשב גדול..
ואולי גם יש כאלה שלא רוצים להיות עם מחשב באירוע משום תדמית....
למה לא כולם משתמשים עם זה?
איפה אפשר להשיג את זה?

• הוסף לסימניות
אז למה עדיין לא לוקחים אותך?
מכירים אותך?
מכירים את העבודה שלך?
(ושוב, באיזה עיר, אם יורשה לי לשאול?)
לא יצאתי עדיין לשוק, אני בשלבי יציאה, עוד לא התחלתי לשווק את עצמי, אני רוצה להיות מוכן לגמרי, וזה גם הסיבה שפניתי אליכם.
אני מאשדוד.

• הוסף לסימניות
האמת:
מה שהכי צריך זה פרסום טוב וקולע,
מודעה מעוצבת ברמה גבוהה-מביאה לקוחות.

אם זה מעניין אותך -תפנה אלי באישי

• הוסף לסימניות
מה שהכי צריך זה פרסום טוב וקולע
בקשר לפרסומת, אני מתכוון כרגע להתמקד יותר בקהילה שלי.
אבל
עוד לא התחלתי לשווק את עצמי
אז אתה כן צריך לשווק.
ובעצם, אתה חייב לשווק, כי אם לא אז אף לא ידע אם אתה מוכר אבטיח או אירוע...
כלומר, נכון שלכאורה לא צריך פרסומת כתובה או קליפ וכו' כי זה רק בקהילה, אבל צריך לתת לאנשים לשמוע/לדעת מה יש לך להציע.
איך אתה יכול להראות את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת