מידע שימושי אני רוצה תו ירוק!

• הוסף לסימניות
הבנתי שיש קופות שמאשרים סורולוגי.
באיזה קופה אתם?

• הוסף לסימניות
בסדר, כי עדיין לא עבר חצי שנה מההחלמה, אני מחפש מישהו שעבר לו יותר מחצי שנה
אבל אם אעשה כעת סורולוגי
ואוכל לקבל לחצי שנה
זה מעולה עבורי
עד אז ישתנו מליון דברים....

השאלה אם שווה לי לקחת סיכון ולשלם על סרולוגי פרטי
ובסוף לא ינפיקו לי תו...

• הוסף לסימניות
רק לא מזמן היה מבצע של בדיקות סרולוגיות
אולי יהיה שוב
הקופות שלא מאשרות -באילו מקרים הם כן מאשרים?

• הוסף לסימניות
בעקרון על פי הנהלים, סרולוגי לא אמור לתת תו ירוק לחצי שנה בלי חיסון.
הגיוני שיש איזה באג באתר של משרד הבריאות ואפשר כעת לקמבן תו ירוק, אבל לפני שמשקיעים כסף וטירחה בבדיקה - כדאי לוודא.

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי הרגע והצלחתי
למרות שיש לי רק סרולוגי מאפריל (חליתי ללא תסמינים בשעתו), וטרם חוסנתי
בתוקף עד 31.12.21

• הוסף לסימניות
לפי הכללים החדשים (אם לא השתנה מאתמול להיום), סרולוגי לא אמור להועיל (מעל גיל 12)
ההגיון וההגינות אומרים שסרולוגי צריך להועיל, הבעיה שזה לא מה שמנחה אותם
אבל אולי משהו ישנה את דעתם, גם זה קורה
לילד/ה עד גיל 12 כן אמור להועיל

• ילדים וילדות עד גיל 12 ו-3 חודשים שקיבלו תוצאה חיובית בבדיקה סרולוגית - זכאים לתו ירוק שיהיה בתוקף עד ליום 31.3.2021 או עד להגיעם לגיל 12 ו-3 חודשים, המוקדם מבין שניהם.

• הוסף לסימניות
בדקתי,
יצא לי חדש [הישן שלי מעוצב אחרת, והחדש של בעלי שהוא מחוסן - זהה למה שיצא לי עכשיו...]

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מדיניות הזכאות לתו ירוק עודכנה. תו שהופק לפני ה-3.10.2021 אינו בתוקף (גם אם התוקף שמופיע עליו הוא 31.12.2021), וכבר לא מאפשר כניסה למקומות שפועלים לפי הנחיות התו הירוק. לקבלת תו ירוק עם תוקף עדכני, יש להפיק תו חדש

התוקף של העדכני הוא תוקף אחר

• הוסף לסימניות
על שלי מופיע 4.10.21 ולכן לפי דברייך הוא כשר וישר.
לאור זאת, נראה לי שבכל מקרה כדאי לנסות להוציא עכשיו, גם אם רשמית אתם לא בקריטריונים ( מחלימים / סרולוגים).
מקסימים תצליחו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה