- הוסף לסימניות
מתי עשתה סרולוגי?חברה שלי הצליחה בקלות להאריך את תוקף התו דרך אתר משרד הבריאות למרות שלא חוסנה
אלא רק על סמך סרולוגי
מתי עשתה סרולוגי?חברה שלי הצליחה בקלות להאריך את תוקף התו דרך אתר משרד הבריאות למרות שלא חוסנה
אלא רק על סמך סרולוגי
ב04/05מתי עשתה סרולוגי?
בערך 250 ש"חתבררי כמה עולה סרולוגית
בסדר, כי עדיין לא עבר חצי שנה מההחלמה, אני מחפש מישהו שעבר לו יותר מחצי שנהב04/05
וקבלה תוקף עד החודש ה12
לאומיתהבנתי שיש קופות שמאשרים סורולוגי.
באיזה קופה אתם?
אבל אם אעשה כעת סורולוגיבסדר, כי עדיין לא עבר חצי שנה מההחלמה, אני מחפש מישהו שעבר לו יותר מחצי שנה
היא עשתה את הסרולוגית דרך הקופה, או פרטי?דרך האתר
באופצית הנפקת תו ירוק
מסמנים וי היכן שצריך
ותוך דקה היא קיבלה
הייתי לידה כשעשתה את זה
דרך הקופההיא עשתה את הסרולוגית דרך הקופה, או פרטי?
רגע, מתי היא האריכה?חברה שלי הצליחה בקלות להאריך את תוקף התו דרך אתר משרד הבריאות למרות שלא חוסנה
אלא רק על סמך סרולוגי
היוםרגע, מתי היא האריכה?
ויצא לך תו ירוק חדש ?אני ניסיתי הרגע והצלחתי
למרות שיש לי רק סרולוגי מאפריל (חליתי ללא תסמינים בשעתו), וטרם חוסנתי
בתוקף עד 31.12.21
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים