מידע שימושי אני רוצה תו ירוק!

• הוסף לסימניות
הבעיה שלא בדקנו בבדיקות של הקופה
היות והיה לנו את כל התסמינים
ויצא חיובי בבדיקה הביתית הסתפקנו בזה

יש עיצה עבורינו?

• הוסף לסימניות
הבעיה שלא בדקנו בבדיקות של הקופה
היות והיה לנו את כל התסמינים
ויצא חיובי בבדיקה הביתית הסתפקנו בזה

יש עיצה עבורינו?
כל עוד זה לא מעודכן בקופ"ח שהייתם חולים - מבחינתם זה לא נחשב כהחלמה
אבל----
אולי סרולוגי?

זה בהחלט רעיון טוב.

• הוסף לסימניות
נראה לי שסורולוגי זה כמו מחלים רק מכיוון שא"א להוכיח מתי חלו מחשיבים את זה כאילו עברה החצי שנה. חיסון אחד אח"כ יספיק

• הוסף לסימניות
אבל בקופה לא מסכימים לעושת לנו סרולוגי

תעודדו אותי שזה ענין של זמן
ועוד מעט יתחלפו ההנחיות--------
זה עניין של זמן
ובטוח שעוד מעט יתחלפו ההנחיות
אבל לא בטוח שזה יהיה לטובתך...

• הוסף לסימניות
היום דיברתי עם מישהי עם אותו סיפור, ומשרד הבריאות אמרו שסרולוגי לא מועיל...

חברה שלי הצליחה בקלות להאריך את תוקף התו דרך אתר משרד הבריאות למרות שלא חוסנה
אלא רק על סמך סרולוגי

• תודה
Reactions: LO

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה