- הוסף לסימניות
@Ruty Kepler אני גם אשמח לקנות אסתריקה אחד
אם תוכלי ליצור איתי קשר לפרטים
אם תוכלי ליצור איתי קשר לפרטים
היי, תפוס לי גם!לא חושבת שיש אותו בחנויות...
נשארו לי כמה עותקים אחרונים אצלי, למעוניינים. בגאולה, ירושלים.
חני זיסמןהשם שלה זה חני
לא זוכרת מה המשפחה
רותי קפלר היא רואת חשבון...וואי איזה אשכול מרתק!!
תגידו, סופרות זה נשים רגילות?
או שהן לו''ז כזה עם מבט מצועף בעינים ושכל פרפר מעורר בהן השראה לספר חדש?
ומי שזוכר את "עליזה" הבלתי נשכחת מעיתון משפחה ("ברצינות")- היא מנהלת חשבונותבאמת???
למה לה?
ואיך זה הגיוני?
הלא רואות חשבון רואות רק מספרים!
אפשר גם לקרוא את הפ׳ רפויהמספרים - ספרים.
הפרש של 40 בגימטריא.
הכל ברור!
מי שהיא עובדת עם מספרים ומורידה מעבודתה 40 בגמטריא זה די ברור למה היא סופרת.
אני גאון.
הלא רואות חשבון רואות רק מספרים!
אחרי החתונה.נעמי רוזנשטיין (לא זוכרת אם היא ככה מהבית, או אחרי החתונה)
אחרי החתונה.
לפני החתונה - ווקסלשטיין.נעמי רוזנשטיין
כןומי זו דבורי רנד? שם אמיתי?
נעמי ורותי הגיעו הרבה הרבה אחרי תחילת המודיע הצעיר.ותחילת "המודיע הצעיר" התבסס חזק מאוד על הכתיבה של שתיהן.
רותי צעירה מהשתיים בשנים אחדות. (6?)רותי נעמי וגם אביגיל שיקוביצקי שלדעתי היוו את "תור הזהב" של המודיע הצעיר.
יש. לא הרבהיש סופרות שהן עובדות רק בלכתוב?
רחל פומרנץ, שהיא פרופסור למתמטיקה, סיפרה פעם איך היא התחילה לכתוב.כנראה יש משהו במספרים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים