אפטות אצל ילד, מה כן טוב לאכול?

• הוסף לסימניות
התחיל טיפול במשחה והכל אבל הסיוט נורא.
מה כן טוב לאכול? מה מרגיע?
תודה!

• הוסף לסימניות
אם הוא אוהב דיסת קוואקר זה מאוד יכול להרגיע.
כמו כן מעדנים קרים, אגלו, למרות הקור..
רפואה שלימה

• הוסף לסימניות
דבר ראשון - לא מתוק!! הסוכר הוא כמו 'מלח' לפצעים פתוחים... הוא מתסיס את האפטה ומעכב ריפוי.
וכן, לא משהו בעל חמיצות, כמו עגבניה וכד'.
מה שהכי טוב זה לחם, ביצה וכו'.
וחוצמזה, תבדקי אם זה לא 'מחלת הפה והטלפיים' שמסתובבת לאחרונה בארצנו...
רפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
אם יש לך אפשרות אז חלב עיזים טרי, בצורה הכי ראשונית שלו (אם את רוצה פרטים באישי, אבל בכל אופן מסתבר שכל מי שיש לו עז מעודכן בעניין). עושה פלאות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורס;937408:
וחוצמזה, תבדקי אם זה לא 'מחלת הפה והטלפיים' שמסתובבת לאחרונה בארצנו...
רפואה שלימה!

יש המכנים את המחלה המכונה באנגלית Hand-foot and mouth disease "מחלת הפה והגפיים" להבדיל ממחלת הפה והטלפיים (Foot and mouth disease) שהיא מחלה התוקפת בני-בקר בלבד.

• הוסף לסימניות
אם זה אפטות רגילות, אז למרוח עם קיסם אוזניים טבול באלכוהול על הפצעים והם יעלמו תוך יום. אם זה מחלת הפה והטלפיים, זה מזכיר לי שכשהייתי ילדה, היתה לי את המחלה הזו וכל מה שיכולתי לאכול היה לבן ומרק עוף פושר. כל השאר היה מכאיב. אגב, במחלה הזו בזמנו היו נותנים זריקות פניצילין מאד כואבות. לא יודעת איך מטפלים בזה היום

• הוסף לסימניות
מנסיון, תלוי היכן הפצע.
אם הוא בחניכיים, אז לא לאכול מאכלים מתפוררים. הפירורים נכנסים לתוך השקע שבין החניכיים ללחי הפנימית, וזה סיוט לנקות אותם משם.

• הוסף לסימניות
ישנה משחה שמיועדת לפצעי פה שנדבקת על הפצע ומגינה עליו לכמה שעות
לא ידוע לי כמה היא מרפאה אבל זה מקל מאוד מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;937483:
אם זה אפטות רגילות, אז למרוח עם קיסם אוזניים טבול באלכוהול על הפצעים והם יעלמו תוך יום
האכן? זה מן הסתם כואב נורא!!!

• הוסף לסימניות
לגב' שפיצר מרחוב קצנלנבוגן 2 - הר נוף - ירושלים, יש משחה מעולה!
ידוע לי שגם בבני ברק מוכרים אותן (הבת שלה, אולי). שווה לשאול אותה, עוזר פלאים!

• הוסף לסימניות
מישהו אמר לי שבדוק מאוד לגרגר ולהוציא מהפה שמן עץ התה, לא ניסיתי כי לא הייתי צריכה אבל לדעתי שווה לנסות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;937530:
ישנה משחה שמיועדת לפצעי פה שנדבקת על הפצע ומגינה עליו לכמה שעות
לא ידוע לי כמה היא מרפאה אבל זה מקל מאוד מאוד
יש משחה כזו, היא נקראת אורקורט.
יש מקומות בפה שזה מאוד מפריע, וזה לא מרפא בכלל אלא מונע את החיכוך וממילא את הכאב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתנאלה;937538:
לגב' שפיצר מרחוב קצנלנבוגן 2 - הר נוף - ירושלים, יש משחה מעולה!
ידוע לי שגם בבני ברק מוכרים אותן (הבת שלה, אולי). שווה לשאול אותה, עוזר פלאים!
אנ י מנסה להשיג את הבת שלה מהבוקר ללא הצלחה,
אם מישהו יודע על עוד מקום להשיג את הדבר הזה - יבורך..
לגבי העז הבנתי שהדעות חלוקות מאד...

• הוסף לסימניות
אם יש בסביבתך מישהי שמוכרת מוצרי פוראוור
יש משחת שיניים בטעם מנטה שגם יוצרת אפקט של שכבה למניעת חיכוך, מאלחשת את המקום
והאלוורה מזרזת את הריפוי בעז"ה.
רפואה שלימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;937649:
אנ י מנסה להשיג את הבת שלה מהבוקר ללא הצלחה,
אם מישהו יודע על עוד מקום להשיג את הדבר הזה - יבורך..
לגבי העז הבנתי שהדעות חלוקות מאד...

תתקשרי אליה, היא תפנה אותך

• הוסף לסימניות
שירי שלחתי לך במייל...
ניסיתי את כל הנ"ל וכלום לא עזר רק _________ נכון , ניחשתם- שיטת NAET

• הוסף לסימניות
יש תמצית כזו למריחה מאד מאד עוזר
להשיג בבני ברק בשלמה הכהן 5 , קומה 2 אם אני לא טועה
יתכן שהיא הבת המדוברת
אבל הספקתי לשכוח שם משפחה...

• הוסף לסימניות
אני סובלת מאז שאני זוכרת את עצמי...
בגיל מסוים זה הפסיק לכאוב לי כ"כ ואני יכולה להתעלם
אבל רופאת שיניים קובנציונאלית לחלוטין אמרה לי שבכמות הזו זה בטח אלרגיה למשהו(שעד עצם היום הזה לא ידוע לי מה....))
לכן אולי כן כדאי ללכת על ההצעה של רותי ולבדוק עם זה אלרגיה והאם זה נובע ממצב נפשי של לחץ הדחקה וכו' (יש סכוי גדול מנסיון)
ותחכימי אותי... מה זה יכול להיות??

• הוסף לסימניות
יש ספריי שמאוד עוזר - קוראים לו "אקטי פלוס" הוא למעשה מיועד ל[FONT=&quot]כאבי גרון, אבל הרוקחת המליצה לנו עליו. פלאי פלאים! מרססים על האפטה ואחרי שניות ה[/FONT][FONT=&quot]כאב נעלם.[/FONT]

• הוסף לסימניות
אלכוהול מאד שורף אבל גומר את הפצע בזריזות.

יש תכשיר בשם 'קנקא' לקנות בבתי מרקחת. מאלחש את הפצע ויוצר שכבת בידוד בין הפצע לחלל הפה. מה שמונע כאב ומזרזר ריפוי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....