- הוסף לסימניות
אורקורט זו תרופה ללא מרשםלמי שזה מתפרץ שוב ושוב כמובן..
היא טופלה בפעם הראשונה באציקלוביר בשילוב עוד תרופה
אנסה לבקש מהרופא מרשם לאורקוט
תודה רבה!
אורקורט זו תרופה ללא מרשםלמי שזה מתפרץ שוב ושוב כמובן..
היא טופלה בפעם הראשונה באציקלוביר בשילוב עוד תרופה
אנסה לבקש מהרופא מרשם לאורקוט
תודה רבה!
יתכן שדרך הקופה זה פחות כסף לשלםאורקורט זו תרופה ללא מרשם
בשביל זה אפשר לקנות בבית מרקחת של הקופהיתכן שדרך הקופה זה פחות כסף לשלם
בתקופת החגים בדגש על סופם, כלו' סוכות.יכול להיות שזה קשור למעבר עונות, ואז יש שינויים בגוף, וזה גורם.
אולי כדאי לנסות לקחת את הויטמינים שדיברו עליהם כאן לפני כן, לנסות למנוע.
באיזה איזור יוצא האפטות?
אולי זה קשור למאכלים שאתה אוכל. בתקופה הזאת יש סימנים ומנהגים שונים בחגים.בתקופת החגים בדגש על סופם, כלו' סוכות.
לי הרופא אמר פעם לקחת B12 והן אכן נעלמו
אני לקחתי B12 ורק נהיה יותר גרועאז לבלוע כל יום ויטמין B12?
אבל הרבה אנשים לקחו וזה עזר להם. אולי צריך לקחת ויטמין קומפלקס B שזה מכיל את כל הויטימנים B בכדור אחד...אני לקחתי B12 ורק נהיה יותר גרוע
מבירורים שעשיתי הכלל הוא שאין כלל
ואצל כל אחד זה שונה
לצערי הרב עדיין לא הצלחתי למצוא משהו שיעזור לי להיפטר מזהלפי מה שאתה אומר, כל אחד יכול לשים לב על עצמו וככה למנוע ממנו סבל לעתיד?
במצב כזה אני פשוט מגרגר מים עם מלא מלח, וגם עושה שטיפה עם ליסטרין. זה נותן אלחוש לכמה דקות וגם זה מקצר את זמן ההחלמה. זה שורף מאוד, אבל לדעתי זה משתלם. נראה לי שזה מקצר קצת. תנסה את ספריי הS0S שדובר כאן.לצערי הרב עדיין לא הצלחתי למצוא משהו שיעזור לי להיפטר מזה
(כן יש לי כמה דברים שמגבירות את התופעה ולכן אני נמנע מהם כליל)
מזל שלפחות יש לי מקלדת כי לדבר כואב לי מאד (כרגע)
האפטוגן פשוט יוצר שכבה מעל האפטה, זה אותו עיקרון כמו אורקורט. זה לא מרפא. ואצלי זה פשוט לא מחזיק מעמד. אם אתה מדבר לאחר מכן, השכבה פשוט מתנתקת. אולי זה מקצר קצת את זמן ההחלמה...כמו שכבר כתבו ויטמין B12 מועיל כמניעה, וגם עוזר כשיש אפטה,
גם להשתמש במשחת שיניים של פוראבר (לא קשורה אליהם) עוזר מאוד,
בפעם האחרונה הייתה לי אפטה ענקייייית מטיפול שיניים (עקירה כירוגית), הרופא אמר לקחת אורקורט- לא עזר לי בעבר, לא לקחתי,
ביקשתי מהרוקח שיביא לי משהו שבאמת עובד,
הביא לי אפטגון, למחרת כבר יכלתי לאכול, ואחרי יומיים הכלללל עבר
תנסה אולי לשפר את התזונה, או להשתמש בויטמימינים מינרלים לזמן מה. אולי זה יעזור.לצערי הרב עדיין לא הצלחתי למצוא משהו שיעזור לי להיפטר מזה
(כן יש לי כמה דברים שמגבירות את התופעה ולכן אני נמנע מהם כליל)
אין הנחתום מעיד על עיסתותנסה אולי לשפר את התזונה, או להשתמש בויטמימינים מינרלים לזמן מה. אולי זה יעזור.
מה הם הדברים שמגבירים את התופעה? אשמח לשמוע
חציל מטוגן גם לי יכול לעשות. אני אוכל רק בשבת. הוא מאוד חומצי.מה שראיתי בינתיים
פיצוחים בעיקר
חצילים (לא בטוח)
נכוןמה שגם פיצוחים מאוד מלוחים. פעם אחת אכלתי תפוצ'יפס ונהיה לי אפטות בשפתיים בחוץ, איפה שנגע התפוציפס.
יש לציין שיש מקרים שאני אוכל תפוצי'פס ולא נגרם לי משהו ישירות. כנראה זה תלוי במצב החיסוני הקיים שבגוף. קח בחשבון שבפסח השומן רווי בצי'פס עולה פי כמה וכמה אולי זה משפיע גם....נכון
שמתי לב שתמיד בפסח יש לי אפטות
נראה לי בגלל התפוציפס
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים