מידע שימושי אפילוג'יק- ירושלים.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע המלצות /דיס לגביהם,
איך האמינות, האיכות, השרות, היחס והתוצאות.
אשמח מבעלות ניסיון.

תודה!

• הוסף לסימניות
למה?
טיפולי פנים?
הסרת שיער?
סידור גבות?

• הוסף לסימניות
----

• הוסף לסימניות
לי יש ניסיון איתם באפילציה- מעולים מעולים!
וסתם ככה מקום מקצועי עם שירות מדהים.

• הוסף לסימניות
אשמח גם לשמוע המלצות על אפילוג'יק בתחום טיפולי הפנים /פילינג/ פיגמנטציה,
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מקפיצה- אשמח לשמוע המלצות או להפך באישי, לגבי לייזר ואפילציה
תודה.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי שם הסרת שיער ואני מאוד מרוצה.
מכשירים חדשניים תמיד, ומאוד אפקטיבי.

• הוסף לסימניות
הסרת שיער בלייזר, זה לא להתחתן עם המכון?
הבנתי שהצמיחה חוזרת, וגם הלקוחה...
(זו הסיבה שאסרו כבר להוסיף את המילה "לצמיתות")
תקנו אותי אם אני טועה

• הוסף לסימניות
יש לכם המלצות על עוד מקומות?
חבילות, דילים, וכאלו

• הוסף לסימניות
שלום, אשמח לשמוע חוות דעת על אפילוגיק ועל אחת מהצוות שקוראים לה אביבית, תודה!!!

• הוסף לסימניות
אני מאוד נהנית
לא מטפלת אצל אביבית אבל שמעתי שהיא מעולה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה