אשמח לשמוע המלצות /דיס לגביהם, איך האמינות, האיכות, השרות, היחס והתוצאות. אשמח מבעלות ניסיון. תודה!
נ נמנמת משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג • 20/9/16 הוסף לסימניות #1 אשמח לשמוע המלצות /דיס לגביהם, איך האמינות, האיכות, השרות, היחס והתוצאות. אשמח מבעלות ניסיון. תודה!
נ נמנמת משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג • 20/9/16 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י frog;2243913: למה? טיפולי פנים? הסרת שיער? סידור גבות? לחצ/י כדי להרחיב... הסרת שיער. תודה!!
נכתב ע"י frog;2243913: למה? טיפולי פנים? הסרת שיער? סידור גבות? לחצ/י כדי להרחיב... הסרת שיער. תודה!!
ז זהבהלה כל מה ששווה באליאקספרס !!! • 22/6/17 הוסף לסימניות #5 מקפיצה אשמח לשמוע המלצות או להפך באישי, לגבי לייזר תודה
כ כללית משתמש סופר מקצוען • 22/6/17 הוסף לסימניות #6 לי יש ניסיון איתם באפילציה- מעולים מעולים! וסתם ככה מקום מקצועי עם שירות מדהים.
מ מילה מנצחת פרסום, קופירייטינג וכתיבת תוכן פרסום וקופי • 20/6/18 הוסף לסימניות #7 אשמח גם לשמוע המלצות על אפילוג'יק בתחום טיפולי הפנים /פילינג/ פיגמנטציה, תודה רבה!
א אלף בית גימל משתמש פעיל עיצוב גרפי • 20/1/19 הוסף לסימניות #8 מקפיצה- אשמח לשמוע המלצות או להפך באישי, לגבי לייזר ואפילציה תודה.
C cherry c משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום • 20/1/19 הוסף לסימניות #9 אני עשיתי שם הסרת שיער ואני מאוד מרוצה. מכשירים חדשניים תמיד, ומאוד אפקטיבי.
S soomsum משתמש מקצוען עיצוב גרפי D I G I T A L 20/1/19 הוסף לסימניות #10 מקצועיות ויחס שלא מוצאים באף מקום ממש נהניתי
ה הנדסאית תוכנה משתמש מקצוען הנדסת תוכנה • 20/1/19 הוסף לסימניות #11 ממליצה בחום!!! אין שום תלונות מקום מעולה שירות ויחס מצוינים ומקצועיים ברמה גבוהה
פ פנינה :) משתמש מקצוען איור מקצועי עיצוב ואדריכלות פנים • 20/1/19 הוסף לסימניות #12 גם אני ממליצה עשיתי לייזר
ג גאולה דהאן משתמש סופר מקצוען סאונד והפקות אולפן מוזיקה ונגינה עריכה והפקת סרטים • 21/1/19 הוסף לסימניות #13 הסרת שיער בלייזר, זה לא להתחתן עם המכון? הבנתי שהצמיחה חוזרת, וגם הלקוחה... (זו הסיבה שאסרו כבר להוסיף את המילה "לצמיתות") תקנו אותי אם אני טועה
הסרת שיער בלייזר, זה לא להתחתן עם המכון? הבנתי שהצמיחה חוזרת, וגם הלקוחה... (זו הסיבה שאסרו כבר להוסיף את המילה "לצמיתות") תקנו אותי אם אני טועה
י יפי בראון משתמש פעיל פרסום וקופי 4/3/20 הוסף לסימניות #15 יש לכם המלצות על עוד מקומות? חבילות, דילים, וכאלו
M M105 משתמש חדש 14/5/23 הוסף לסימניות #16 שלום, אשמח לשמוע חוות דעת על אפילוגיק ועל אחת מהצוות שקוראים לה אביבית, תודה!!!
סטודיו בול משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי 27/9/23 הוסף לסימניות #19 נכתב ע"י נעמושית: אשמח לשמוע המלצות על גבריאלה מאפילוגיק, תודה לחצ/י כדי להרחיב... מעולה נראלי הכי מבוקשת
נכתב ע"י נעמושית: אשמח לשמוע המלצות על גבריאלה מאפילוגיק, תודה לחצ/י כדי להרחיב... מעולה נראלי הכי מבוקשת
שוקולד נוגט משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום הנדסת תוכנה • 27/9/23 הוסף לסימניות #20 נכתב ע"י נעמושית: אשמח לשמוע המלצות על גבריאלה מאפילוגיק, תודה לחצ/י כדי להרחיב... מצוינת ++ היא בין ההכי טובות שם
נכתב ע"י נעמושית: אשמח לשמוע המלצות על גבריאלה מאפילוגיק, תודה לחצ/י כדי להרחיב... מצוינת ++ היא בין ההכי טובות שם
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת