עזרה אפילפסיה מודעות ותמיכה

• הוסף לסימניות
קצת רקע-
שלום,בת 27 אפילפטית מזה 12 שנה,אתם יכולים לדמיין מה עבר עליי ,נערה בת 15 בשיא הטיניג'ר פתאום ללא שום סיבה ביום בהיר אחד זה פשוט נוחת עליה.. הכל פשוט חרב עליי!!טרוף ושחור מכ"כ המון בחינות ורבדים. זוכרת שככ הרגשתי בודדה והסוד, ההסתרה הזאת,כאילו זה איזה פגם,תחושת השוני והבדידות היתה עצומה!! וחיפשתי, כ"כ רציתי לדבר עם עוד בנות שגם הן מתמודדות שגם הן מכירות את התחושות המוזרות לפני ואחרי התקף. רציתי לדעת שאני לא לבד שאני בסדר שאני *נורמלית*,שיוועתי למישהו שיבין אותי!!!!
אני בטוחה במליונים של אחוזים שאם הייתי מכירה נערות שגם הן מתמודדות עם האפי, הו! כמה שזה היה מקל עליי,ולו במעט! התבאסתי ככ שאין לי דרך למצוא אותן..
היום ב"ה אני במקום מאד שלם ואוהב כלפיי וכלפיי האפי,למעשה אני מרגישה שזאת שליחות חיי!!! הרגשתם פעם כזאת תחושה? ועם הזמן התחושה מתעצמת ואיתה מתעצמת התשוקה לממש את השליחות. אבל זה לא קורה. /:

חלום שלי לפתוח קבוצות תמיכה לנערימ/ות מבתים חרדים ,זה בוער לי בנשמה וזורם לי בעורקים!!!!
הנושא כ"כ רגיש ומורכב ואני לא יודעת מאיפה ואיך להתחיל!? אשמח לכל עזרה/הפנייה/תובנה/עצה. אפשר גם בפרטי.
שבת שלום ובריאות!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש קבוצת תמיכה להורים לילדים אפילפטיים. אין לי עוד מידע, אבל תחפשי בכיוון הזה.
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
אני בקבוצה כזאת
בגלל הבת שלי
באמת יש אצלנו אחת מקסימה שמתמודדת כמוך
והיא ב"ה נשואה ואמא לילדים

• הוסף לסימניות

להצטרפות לפורום במיילepilepsy100 שטרודל ג'ימל נקודה כום
לנשים בלבד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה