דרוש מידע אפילציה - טיפים והמלצות

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע ג"כ המלצות בבני ברק

• הוסף לסימניות
יש אחת מגבעת שאול קוראים לה אושרת 0548403445
עדינה מאוד יסודית ותוצאות מהממות
גם בגבות !
ממליצה בחום

• הוסף לסימניות
הקפצה,
עוד מישהי טובה בביתר חוץ מחני דושינסקי?
בביתר יש אחת חיה מינצברג 0548489205
יש לה מכונה חדשה שממש לא מכאיבה אני עושה אצלה גבות ומצח ללא אמלה אין צורך ואין לי הרבה כוח סבל
היא עושה עבודה ממשה יפה ובעיקר בעדינות

מומלצת בבית שמש?
יש אחת פיני ולס בקריה 026664506
הלכתי אצלה פעם נראה לי שיש לה גם את המכונה שפחות כואב תבררי
בהצלחה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם ! האם למישהי יש פה מידע על אפילציה באזור הצפון? מעדיפה מישהי שיש לה מכשיר מפחית כאב..

• הוסף לסימניות
ברוכי בצפניה,(ירושלים) עם מכשיר חדש וידיים טובות!!
0556766098

• הוסף לסימניות
התכוונתי לאזור צפון הארץ, אם מישהי יודעת אשמח לעדכון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מקפיצה
משהי יודעת על אפילציה מקצועית בירושלים? ומה אתן יודעות על אפילציה בפינצטה?
אשמח לכל תגובה!!

• הוסף לסימניות
אפשר כמה שאלות על אפילציה?
אני באמצע טיפול של אפילציה, עשיתי כבר כ-10 טיפולים ולא נראה לי שיש איזה שיפור,
כמה זמן אמור לקחת?(כשהתחלתי קניתי חבילה של כ-10 טיפולים ואמרו לי שלפי הצמיחה שלי נראה שזה יכול להספיק, עשיתי כ-10 טיפולים חלקם יותר קצרים וחלקם יותר ארוכים ולא בטוח שיש איזה שהוא שיפור)
כמה זמן אתן ממליצות לעשות כל טיפול?
יש מישהי עם נסיון שאכן זה היה לה יעיל?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אפשר כמה שאלות על אפילציה?
אני באמצע טיפול של אפילציה, עשיתי כבר כ-10 טיפולים ולא נראה לי שיש איזה שיפור,
כמה זמן אמור לקחת?(כשהתחלתי קניתי חבילה של כ-10 טיפולים ואמרו לי שלפי הצמיחה שלי נראה שזה יכול להספיק, עשיתי כ-10 טיפולים חלקם יותר קצרים וחלקם יותר ארוכים ולא בטוח שיש איזה שהוא שיפור)
כמה זמן אתן ממליצות לעשות כל טיפול?
יש מישהי עם נסיון שאכן זה היה לה יעיל?
תודה מראש!
עדיף כמה שיותר צפוף
בעיקרון הכלל הוא שעד 6 פעמים על כל שערה- היא לא צומחת יותר.
אז זה מאוד תלוי אם האיזור דליל או לא.

• הוסף לסימניות
מה סדר גודל של מחירים לאפליציה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה