אילת פלדמן
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
תודה רבהאסתי שוורץ ברמת אשכול
מקצועית ומיוחדת!
תודה רבהאסתי שוורץ ברמת אשכול
מקצועית ומיוחדת!
היא מעולה!!!הקפצה,
עוד מישהי טובה בביתר חוץ מחני דושינסקי?
בביתר יש אחת חיה מינצברג 0548489205עוד מישהי טובה בביתר חוץ מחני דושינסקי?
יש אחת פיני ולס בקריה 026664506מומלצת בבית שמש?
כן, רק המחירים....היא מעולה!!!
פ"ת רלוונטי?אשמח לשמוע ג"כ המלצות בבני ברק
כן , תודהפ"ת רלוונטי?
0528000727כן , תודה
פייגי גולד.כן , תודה
אשמח לשמוע ג"כ המלצות בבני ברק
אני גם ממש ממליצה עליהפייגי גולד.
אני ממש רוצה
עדיף כמה שיותר צפוףאפשר כמה שאלות על אפילציה?
אני באמצע טיפול של אפילציה, עשיתי כבר כ-10 טיפולים ולא נראה לי שיש איזה שיפור,
כמה זמן אמור לקחת?(כשהתחלתי קניתי חבילה של כ-10 טיפולים ואמרו לי שלפי הצמיחה שלי נראה שזה יכול להספיק, עשיתי כ-10 טיפולים חלקם יותר קצרים וחלקם יותר ארוכים ולא בטוח שיש איזה שהוא שיפור)
כמה זמן אתן ממליצות לעשות כל טיפול?
יש מישהי עם נסיון שאכן זה היה לה יעיל?
תודה מראש!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים