עזרה אפליקציית נדרים פלוס

• הוסף לסימניות
מישהו יודע האם ניתן להוריד את אפליקציית נדרים פלוס למכשיר אנדרואיד האישי לשימוש פרטי (כמובן חינם)?

• הוסף לסימניות
נדרים פלוס אינה אפליקציה. רק במכשירי הדרן הפכו אותה לאפליקציה. גישה לגבאים יש גם במכשירי נתיב.
במכשירים אחרים יש צורך בדפדפן כדי להיכנס אליה.

• הוסף לסימניות
אבל השאלה אם יש ממשק טוב כמו באפליקציה, דהיינו היסטוריית חיובים, הוראות קבע, הודעות וכו'.

• הוסף לסימניות
אפרופו @נדרים פלוס אני מתפרץ לדלת פתוחה
קצת מוזר לי. יש אפשרות לדעת את כל פירוט התרומות שנעשו דרככם?
(חוץ מהמכשיר...)
או אולי, למה אתם לא שולחים ללקוחות פירוט מה היו התרומות שלהם דרככם?
(גם ה"פיי פאל" הוא רק צינור שדרכו אני משלם להרבה גופים, אבל אני יכול להיכנס עם משתמש וסיסמה לאתר ולראות מה שילמתי)

• הוסף לסימניות
נדרים פלוס משמש רק כפלטפורמה לגבייה.
כל הפירוט אתה יכול לראות בחשבון האשראי שלך.
אא"כ ירצו נדרים פלוס לעשות שירות לפנים משורת הדין, ויפתחו את הנ"ל.

• הוסף לסימניות
נדרים פלוס משמש רק כפלטפורמה לגבייה.
כל הפירוט אתה יכול לראות בחשבון האשראי שלך.
אא"כ ירצו נדרים פלוס לעשות שירות לפנים משורת הדין, ויפתחו את הנ"ל.
גם פיי פאל הוא פלטפורמה לגביה...
שלא תבין שאני חושב רע ח"ו על נדרים פלוס...
זה מערך מבורך מאוד!!! שגרם להרבה גבאים ומוסדות להכפיל ולשלש (ויותר) את התרומות... וזה גם גורם לאנשים לתרום יותר בקלות... אשריכם ישראל!!!
מה שמפריע לי שתרמתי כמה פעמים דרך נדרים פלוס ולא היה לי אפשרות (חוץ מהמכשיר) לראות פרטים על התרומות שלי
ישנם בתי כנסת (בעיקר, וגם כל מיני קרנות פרטיות) שהם לא עמותות (ולא רואים חובה לעצמם להנפיק קבלות) והם גובים דרך נדרים פלוס וחוץ מזה שמופיע לי בכ.א. 5 פעמים נדרים פלוס אתה לא זוכר כמה תרמת לכל אחד מהם... אז אתה צריך לרוץ למכשיר ולראות פירוט תרומות...
אשרינו, אנחנו רגילים לראות פירוט תרומות במכתב הביתה או ב"אזור שלי" באתר שכל גוף עושה לעצמו...
נכון שנדרים פלוס לא חייב לנו כלום כי אנחנו (התורמים) אפילו לא לקוחות שלו...
אבל עדיין, לי זה חסר מאוד. ונ"ל שזה ישדרג המון...

• הוסף לסימניות
גם פיי פאל הוא פלטפורמה לגביה...
שלא תבין שאני חושב רע ח"ו על נדרים פלוס...
זה מערך מבורך מאוד!!! שגרם להרבה גבאים ומוסדות להכפיל ולשלש (ויותר) את התרומות... וזה גם גורם לאנשים לתרום יותר בקלות... אשריכם ישראל!!!
מה שמפריע לי שתרמתי כמה פעמים דרך נדרים פלוס ולא היה לי אפשרות (חוץ מהמכשיר) לראות פרטים על התרומות שלי
ישנם בתי כנסת (בעיקר, וגם כל מיני קרנות פרטיות) שהם לא עמותות (ולא רואים חובה לעצמם להנפיק קבלות) והם גובים דרך נדרים פלוס וחוץ מזה שמופיע לי בכ.א. 5 פעמים נדרים פלוס אתה לא זוכר כמה תרמת לכל אחד מהם... אז אתה צריך לרוץ למכשיר ולראות פירוט תרומות...
אשרינו, אנחנו רגילים לראות פירוט תרומות במכתב הביתה או ב"אזור שלי" באתר שכל גוף עושה לעצמו...
נכון שנדרים פלוס לא חייב לנו כלום כי אנחנו (התורמים) אפילו לא לקוחות שלו...
אבל עדיין, לי זה חסר מאוד. ונ"ל שזה ישדרג המון...
הפיתוח הזה הוא עניין של זמן. היות ואנחנו כפופים לתקן בינלאומי מאוד מחמיר (PCI) דרישות אבטחת המידע בשלב הפיתוח גבוהות מאוד.
למרות זאת, בקרוב נבשר על שדרוג משמעותי של הגישה למערכת דרך האינטרנט הן לתורמים / לקוחות והן לגבאים / בעלי העסקים.

• הוסף לסימניות
קצת מוזר לי. יש אפשרות לדעת את כל פירוט התרומות שנעשו דרככם?
כל אחד יכול לשלוח אלינו מייל עם מספר הזהות שלו ולקבל דו"ח אקסל עם כל התרומות והעסקאות שהעביר במערכת. פנו ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
הממשק אותו ממשק בדיוק מאיפה שלא תיכנס אליו.
תודה על התייחסותך.
עם זאת, יתכן מאוד שלא הובנתי.
הממשק הוא שונה לגמרי בין הממשק של הבית הכנסת לממשק באתר. וזו בעצם השאלה שלי באשכול כאן, האם אני יכול להכנס לממשק שלי כמו בבית הכנסת דרך האתר?
במידה וזה ניתן גם דרך הדפדפן אשמח מאוד.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה על התייחסותך.
עם זאת, יתכן מאוד שלא הובנתי.
הממשק הוא שונה לגמרי בין הממשק של הבית הכנסת לממשק באתר. וזו בעצם השאלה שלי באשכול כאן, האם אני יכול להכנס לממשק שלי כמו בבית הכנסת דרך האתר?
במידה וזה ניתן גם דרך הדפדפן אשמח מאוד.
ניתן בצורה הזו רק דרך אפליקציה שפיתחנו במיוחד בהדרן.
לכן אם התנ"ך עם מכשיר הדרן. אני יסביר לך איך לעשות זאת אם לא. אין אופציה

• הוסף לסימניות
כפי שכתבתי, לממשק הניהול עצמו ניתן להיכנס מכל מקום, נראה אותו דבר גם בעמדות וגם באתר.
אם אתה מעוניין בשאר הפונקציות שיש בעמדות לא ניתן להיכנס אליהם דרך האתר. המקום היחיד שבו אתה יכול להיכנס לאפשרויות השונות שמופיעות בבתי הכנסת הוא באפליקציה שפותחה על ידי הדרן שהיא אחד על אחד כמו בעמדות.

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה המפורטת.
זה אמור להיפתח לציבור בהמשך?
אני בטוח שמי שיש לו כזאת אפשרות במכשיר לתרום בקלות באפליקציה זה יכול להוסיף תרומות, ומאידך גם לעשות שהתרומות שבכל מקרה אמורים להגיע לעמותה פלונית ופלונית יגיעו לאותה עמותה דרככם.
ושוו בנפשכם, אם תצליחו בשלב כלשהו להגיע למצב שהאפליקציה שלכם תהיה מותקנת ב-נניח 10,000 מכשירים, ביניהם גם תורמים נדיבים ואנשים אמידים, איזו הצלחה זאת תהיה?
ומה יהיה אם יהיו גם יותר אנשים מסכום זה?

• הוסף לסימניות
כל אחד יכול לשלוח אלינו מייל עם מספר הזהות שלו ולקבל דו"ח אקסל עם כל התרומות והעסקאות שהעביר במערכת. פנו ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
זה שירות מינמלי שאני ממתין לו כבר זמן רב.
חבל שלא טורחים לידע על כך את הציבור ואני נתקל במידע החשוב הזה בצורה אגבית תוך כדי שוטטות בשעות לא שעות...
אני סבור שמצווה לפרסם זאת.
בכל אופן תודה על השירות הדחוף
ואם תוכלו גם לשלוח את המידע בדואר או בפקס לפי המזנה טלפונית תבורכו מן השמים ותעזרו לאלו המקפידים בהוראת רבותיהם להתנזר משימוש במייל, (דרך אגב "נדרים פלוס"בעצם חייבים את קיומם לעובדה שהציבור החרדי מתנזר מהטכלונוגיה הדיגיטלית לכן כל מאמץ שתעשו לטובת ציבור זה יש בו משום הכרת הטוב)

• הוסף לסימניות
לא מובן לי למה צריך לשלוח פניה.
בפרטים אישיים עדכנתי כתובת מייל, למה שלא תשלחו לשם פירוט חודשי גם ללא בקשה?
זה שירות מינימלי לדעתי.

ואם התשובה היא שאתם לא משתמשים בכתובות המעודכנות, אם כן כל אחד יכול לשלוח מייל עם מספר זהות שאינו שלו ולקבל פירוט, אם אני צודק זה חמור ביותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת