מרדכי היהודי
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מישהו יודע האם ניתן להוריד את אפליקציית נדרים פלוס למכשיר אנדרואיד האישי לשימוש פרטי (כמובן חינם)?
אפשר קישור?במכשירים אחרים יש צורך בדפדפן כדי להיכנס אליה.
הממשק אותו ממשק בדיוק מאיפה שלא תיכנס אליו.אבל השאלה אם יש ממשק טוב כמו באפליקציה, דהיינו היסטוריית חיובים, הוראות קבע, הודעות וכו'.
גם פיי פאל הוא פלטפורמה לגביה...נדרים פלוס משמש רק כפלטפורמה לגבייה.
כל הפירוט אתה יכול לראות בחשבון האשראי שלך.
אא"כ ירצו נדרים פלוס לעשות שירות לפנים משורת הדין, ויפתחו את הנ"ל.
הפיתוח הזה הוא עניין של זמן. היות ואנחנו כפופים לתקן בינלאומי מאוד מחמיר (PCI) דרישות אבטחת המידע בשלב הפיתוח גבוהות מאוד.גם פיי פאל הוא פלטפורמה לגביה...
שלא תבין שאני חושב רע ח"ו על נדרים פלוס...
זה מערך מבורך מאוד!!! שגרם להרבה גבאים ומוסדות להכפיל ולשלש (ויותר) את התרומות... וזה גם גורם לאנשים לתרום יותר בקלות... אשריכם ישראל!!!
מה שמפריע לי שתרמתי כמה פעמים דרך נדרים פלוס ולא היה לי אפשרות (חוץ מהמכשיר) לראות פרטים על התרומות שלי
ישנם בתי כנסת (בעיקר, וגם כל מיני קרנות פרטיות) שהם לא עמותות (ולא רואים חובה לעצמם להנפיק קבלות) והם גובים דרך נדרים פלוס וחוץ מזה שמופיע לי בכ.א. 5 פעמים נדרים פלוס אתה לא זוכר כמה תרמת לכל אחד מהם... אז אתה צריך לרוץ למכשיר ולראות פירוט תרומות...
אשרינו, אנחנו רגילים לראות פירוט תרומות במכתב הביתה או ב"אזור שלי" באתר שכל גוף עושה לעצמו...
נכון שנדרים פלוס לא חייב לנו כלום כי אנחנו (התורמים) אפילו לא לקוחות שלו...
אבל עדיין, לי זה חסר מאוד. ונ"ל שזה ישדרג המון...
כל אחד יכול לשלוח אלינו מייל עם מספר הזהות שלו ולקבל דו"ח אקסל עם כל התרומות והעסקאות שהעביר במערכת. פנו ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>קצת מוזר לי. יש אפשרות לדעת את כל פירוט התרומות שנעשו דרככם?
תודה על התייחסותך.הממשק אותו ממשק בדיוק מאיפה שלא תיכנס אליו.
ניתן בצורה הזו רק דרך אפליקציה שפיתחנו במיוחד בהדרן.תודה על התייחסותך.
עם זאת, יתכן מאוד שלא הובנתי.
הממשק הוא שונה לגמרי בין הממשק של הבית הכנסת לממשק באתר. וזו בעצם השאלה שלי באשכול כאן, האם אני יכול להכנס לממשק שלי כמו בבית הכנסת דרך האתר?
במידה וזה ניתן גם דרך הדפדפן אשמח מאוד.
זה שירות מינמלי שאני ממתין לו כבר זמן רב.כל אחד יכול לשלוח אלינו מייל עם מספר הזהות שלו ולקבל דו"ח אקסל עם כל התרומות והעסקאות שהעביר במערכת. פנו ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לא מובן לי למה צריך לשלוח פניה.כל אחד יכול לשלוח אלינו מייל עם מספר הזהות שלו ולקבל דו"ח אקסל עם כל התרומות והעסקאות שהעביר במערכת. פנו ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים