כללי אפקט קפלי מפה

• פותח הנושא yhk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם ידוע למישהוא איך יוצרים אפקט שבו רואים את קפלי המפה
בתודה יהודה

קבצים מצורפים

• BRINDA%7E7.jpg
    KB 35.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תודה
אבל איך עושים את זה

הכלי הזה יוצר לי רק מרובעים

בתודה יהודה

• הוסף לסימניות
בפוטושופ? ידנית.
אבל לפני זה אתה חייב להיות צייר, כדי להבין איך זה עובד.
(למשל אני מנסה לחקות את מורדוך, וזה אף פעם לא מצליח לי כמובן)

ובקשר לכלי הMESH, אני מאמין שגם באילוסטרייטר כמו בקורל אפשר לשנות את המרובעים לפי איזה צורה שאתה רוצה (שוב ידנית).

• הוסף לסימניות
היה כאן פעם אשכול יפה מאוד שהסביר באופן מעולה איך לעשות שק מבד באילוסטרייטור עם כלי הMESH. לא הצלחתי למצוא אותו זה יכול להתאים לך. אולי יש כאן מישהו שזוכר איך להגיע לאשכול הזה באופן מדויק יותר?

• הוסף לסימניות
יהודה, כדי לשנות את מיקום הנקודות צריך לעמוד על נק' מסויימת ולגרור אותה לאן שרוצים.

עוד אפשרות, ליצור קודם את הצורה שאתה רוצה, ואז עם כלי ה-MESH להוסיף את הרשת ע"י לחיצה בכל מיני מקומות, זה אוטומטית הולך לפי קוי המתאר של הצורה בנית. אח"כ לשחק עם הנק' והצביעה. זה קשה, ודורש אימון, כדי להגיע לתוצאות ממש טובות (אני ממש לא מומחית, רק למדתי את זה לאחרונה, ועוד לא יצא לי להתאמן כמעט)

• הוסף לסימניות
במגזין של זמן דיגיטלי
היתה כתבה בנושא - - -

איך ליצור עשן ע"י mesh
מותר לסרוק ולהעלות?

• הוסף לסימניות
רגע, רגע, בחינם? או 60 ש"ח?

אולי אפשר לארגן קבוצה בהנחה?

• הוסף לסימניות
אביגדור, יש כבר 8 לקבוצה...:)

• הוסף לסימניות
עזבו - - -
תחתמו על הוראת קבע, עדיף :)

קבצים מצורפים

• mesh.pdf
    KB 158.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
יוסעלע פעם כתב מדריך איך לעשות וליונות

אולי זה יעזור גם למפה אני לא מוצא את האשכול אז העלתי את זה שוב

קבצים מצורפים

• 83769.doc
    1.2 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הנה האשכול

ארטיסט, אתה פשוט שומר את כל האשכולות המעניינים?

אני עכשיו רואה שיש בעיה עם הקבצים שם, אז או שתסתכלו בקובץ וורד הקודם, (של ארטיסט), או שהמנהלים יתקנו זאת.

• הוסף לסימניות
איזה קומבינה.
ואני עוד אמור לעבור לעבוד באילוסטרייטר בגלל זה...

• הוסף לסימניות
המדריך של יוסלע יוצר תוצר מדהים. צריך ללמוד אותו.

• הוסף לסימניות
אולי יואילו המנהלים בטובם לעלות את המדריך של יוסעלע במילואו עם התמונות

• הוסף לסימניות
ונתנו אני מוחה בתוקף נגד הפגיעה בכבודה של אילוס!

אני גם לא מבינה למה הם נתנו כזה מדריך מסובך, לא צריך שום קומבינות.

הנה דוגמה לעשן שעשיתי בלי יותר מדי השקעה בחמש דקות עבודה, שימוש בצורה בסיסית בעפרון, כלי ה - MESH ותמונה ב-TRACE.

קבצים מצורפים

• gun-smoke.jpg
    KB 19.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אריאלס, יפה!

• הוסף לסימניות
למי שלא יודע לצייר
mesh זה באמת הכלי המתאים לעשות קפלים בקטיפה/מפה.

אולי בהמשך יהיה לי קצת זמן. אעלה דוגמאות מה אפשר להוציא מהכלי הזה...

ונתנו, אתה עושה לי חשק לנסות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה