עזרה אפשר הסבר לפי שלבים איך אני מצליחה לנצל את הבינה המלאכותית?

• הוסף לסימניות
לפי ההנחיה של @חרש עץ יצרתי את התמונות הבאות
tJ8tpzLn5DNdH6qfMyUQ--grid.jpg

צפו בסט התוצאות המלא בקישור -

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני אשמח לעזרה בנושא-
האם מתאים ללמד את זה תלמידות בכיתות ז-ח, עם ניסיון בעולם המחשבים? ואיך?
ויש חסימה ברמה הרמטית של רימון בביה"ס
חלקן התנסו בסקראץ' ובעוד... אני כמורה לא התנסיתי כלל.

• הוסף לסימניות
שאלה:
היצירות-תמונות מהבינה מלאכותית
הן נקראות שלי אישי?
זה זכויות יוצרים?

• הוסף לסימניות
וריאציה אפשרית של מכת ברד?

2LHcAmWLWJNgeD2BjeEpYEhgCFG_2LHcApToyInUiHrgYoVBD0X4dpR.png

• הוסף לסימניות
ובגירסה קפואה יותר

2LHcAmWLWJNgeD2BjeEpYEhgCFG_2LHcAnReldtcTQKbVPpbn1VhkeB.png

• הוסף לסימניות
שאלה:
היצירות-תמונות מהבינה מלאכותית
הן נקראות שלי אישי?
זה זכויות יוצרים?
כן, של הבינה המלאכותית....
למה שיהיה לך בעלות על תמונה שלא את יצרת?!?!?

• הוסף לסימניות
צודק/ת
חח..

(מתכוונת שאם מותר לי להשתמש בזה חופשי?)

• הוסף לסימניות
האתר הכי טוב שפתוח היום הוא בנטפרי הוא אתר אחר שנקרא 'לקסיקה' אבל אין בו עדיין אפשרות להעלות תמונה לרפרנס
כתבתי "פרח" וקיבלתי את זה ??? ובכלל בכל הגדרה שאני מבקש הוא נותן לי תמונות מוזרות שלא קשורות לבקשה (והכל עם רקע מדברי)

קבצים מצורפים

• 03c30df9-90ce-43c3-94eb-8b54e9bef65d.jpg
    03c30df9-90ce-43c3-94eb-8b54e9bef65d.jpg
    KB 524.9 · צפיות: 59
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כתבתי "פרח" וקיבלתי את זה ??? ובכלל בכל הגדרה שאני מבקש הוא נותן לי תמונות מוזרות שלא קשורות לבקשה (והכל עם רקע מדברי)
כותבים רק באנגלית

• הוסף לסימניות
יש במידג'רני אפשרות להעלות תמונה שתהיה הרפרנס של ההנחייה, ואז לכתוב לבינה המלאכותית מה תרצו לשפר
הבעיה היא שזה לא פתוח בנטפרי, אבל יש אתר אחר שנותן 5 תמונות ביום ברמה קצת יותר נמוכה -
הזנתי את התמונה:
1675768136646.png

ביקשתי שיצור לי

Candelabra With Burning Flames​

יצר את זה...
1675768088123.png

• הוסף לסימניות
תכתבו - Silver candelabra

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה