- הוסף לסימניות
תוכלו לכתוב כאן את הפרומפט המלא?
נגמרו לי הניסיונות..תוכלו לכתוב כאן את הפרומפט המלא?
נסו להוסיף - large silver lamp
הבינה מלאכותית היא אמריקאית??כותבים רק באנגלית
הלוווו??
קודם כל בלי קשר כל התכנות הוא באנגלית,הבינה מלאכותית היא אמריקאית??
אין בינה מלאכותית ישראלית??
הוא מוסלמי, והוא לא מאמין בעבר ובעתיד שלנו....למה הוא עושה לי תמיד את בית המקדש עם כיפה כמו של אל אקצה?
אני כותב לו מפורש בלי כיפה והוא לא מקשיב!!!
אני מרגישה היחידה בעמ"י שעדיין לא למדתי את השימוש עם הבינה המלאכותית
אני צריכה הסבר מפורט כולל קישור לאתר
בהתחשב שאני בנטפרי
תודה מראש לכל העונים!!
מצטרפת לבקשה
אני גם מעוניינת..
השאלה אם אהיה מסוגלת.
צריך לזה ראש לוגי, לא?
גם אני מעוניין
כולכם היחידים שלא יודעים?ממתינים למניין ואז יתחילו להסביר
באשכול הסמוך בנושא מתלוננים שהוא בשום אופן לא נותן כיפות ,ואתה טוען שהוא לא מוריד את הכיפהלמה הוא עושה לי תמיד את בית המקדש עם כיפה כמו של אל אקצה?
אז צריך להגיד להם שיכתבו ילד בסגנון אל אקצא....
באשכול הסמוך בנושא מתלוננים שהוא בשום אופן לא נותן כיפות ,ואתה טוען שהוא לא מוריד את הכיפהלמה הוא עושה לי תמיד את בית המקדש עם כיפה כמו של אל אקצה?
לא! גם אני לא מבין בזה כלום.. אנחנו כבר יותר ממנין נ"ל.. וגם לא מענין אותי כי גם ככה העולם עומד להשתנות בקרוב וכל השטותים הללו ילכו לעזאזל....כולכם היחידים שלא יודעים?![]()
זה הובא כבר אתמול באשכול זה* אם כי היום בעיתון שחרית הביאו יצירה של הבינה המלאכותית ל- והיה אם יהיה רעידת אדמה בישראל היל"ת. ע"פ מלל שהכניסו לתוכנה הזו, והתקבלו תמונות של איך יראה הכותל, חרדים (הסקרנים אוהבי הנייעס... כנראה עדיין יהיו כאלה גם אז... ) שבאים לראות מה קרה.. וגם איך יראו בתים בבני ברק.
והכי חשוב בביתר עילית לכל גולשי האשכול הזה....
אפשר תמונה?* אם כי היום בעיתון שחרית הביאו יצירה של הבינה המלאכותית ל- והיה אם יהיה רעידת אדמה בישראל היל"ת. ע"פ מלל שהכניסו לתוכנה הזו, והתקבלו תמונות של איך יראה הכותל, חרדים (הסקרנים אוהבי הנייעס... כנראה עדיין יהיו כאלה גם אז... ) שבאים לראות מה קרה.. וגם איך יראו בתים בבני ברק.
והכי חשוב איך יראו החלטורות (קרי, יחידות דיור) שבביתר עילית לכל גולשי האשכול הזה....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים