דרוש מידע אפשר להבין מי צריך להתחסן שוב לחצבת ??

תבואי בלי תור! הם חייבים לחסן
את יודעת בוודאות?
כי לי אף אחד לא ענה שם,
פניתי למכבי בעירי לא ידעו לומר לי אם עושים או לא
השאירו הודעה לאחות שתחזור אלי בראשון
פניתי למכבי ללא הפסקה ענתה לי מישהי לא הכי...
אחרי המון זמן פסקה שאני צריכה לפנות רק לטיפת חלב.
התינוק בן 10 ח'
משלשל המון,
בלי חום,
הפרשות בעיניים
ונזלת
האם יש לחשוש לכך?
אפשר לחסן במצב כזה ? (יצאו לו עכשיו שיניים)
מלחיץ אותי לחכות עד אחרי סוכות, האם בראשון כדאי ללכת לאחות?
תודה

ערים שאינם בסיכון טיפות חלב לא יתנו חיסון לפני גיל שנה
למה?
ואם אני צריכה ליסוע לחג לירושלים זה ממש מלחיץ
סוכות
אנחנו נוסעים לבני ברק
האם זה מלחיץ? (ילד בן 10 ח' לא מחוסן)

נערך לאחרונה ב:
אפשר לקבל במייל הנחיות לטיפול שהתפרסמו
088039089IT שטרודל ג'ימייל קום

למה?
ואם אני צריכה ליסוע לחג לירושלים זה ממש מלחיץ
סוכות
אנחנו נוסעים לבני ברק
האם זה מלחיץ? (ילד בן 10 ח' לא מחוסן)
חשוב להיות ערניים אם אתם הולכים להיות באזור שפחות מחוסנת הסיכון הוא טיפה נחשב, אבל אם לא, הסיכון ממש זניח בפרט שאני לא יודע אם קרה משהו משמועתי, לילדים בגיל עשר
וגם החצבת צריך לזכור יש מחלות יותר מסוכנות ממנה, אבל גם לזה חייבים להתחסן, וראיתם כמה נפטרו בתוך מגזר קטן יחסי, אז צריך לחשוב מה היה קורה אם כולם היו שומעים למטורללים נגד החיסונים,
אבל עכשיו שזה כבר קרה וכנראה יש לכם סיבה שעכשיו הוא לא מתחסן זה נקרא סיכון זניח.
ואם ח"ו הוא נדבק להיות בקשר מיד עם רופא

חשוב להיות ערניים אם אתם הולכים להיות באזור שפחות מחוסנת הסיכון הוא טיפה נחשב, אבל אם לא, הסיכון ממש זניח בפרט שאני לא יודע אם קרה משהו משמועתי, לילדים בגיל עשר
וגם החצבת צריך לזכור יש מחלות יותר מסוכנות ממנה, אבל גם לזה חייבים להתחסן, וראיתם כמה נפטרו בתוך מגזר קטן יחסי, אז צריך לחשוב מה היה קורה אם כולם היו שומעים למטורללים נגד החיסונים,
אבל עכשיו שזה כבר קרה וכנראה יש לכם סיבה שעכשיו הוא לא מתחסן זה נקרא סיכון זניח.
ואם ח"ו הוא נדבק להיות בקשר מיד עם רופא
בבית חולים במחלקה הי הילד בן 10 שהשם ישמור...... קרה לו נזק לא רוצה לפרט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה