באתי לכתוב לך שאין בעיה, חשבתי שאת מתכוונת לחולצות בסיס לבנותהאם אפשר לכבס לבנים וגופיות וגופיות חמות בצבע לבן, יחד עם חולצות לבנות? אמורה להיות בעיה?
ואם כן - הטמפרטורה המומלצת היא 40 מעלות?
90?חולצות לבנות צווארון מאפירות ב60. לכן רצוי לכבס על 40.
מכונות של הרתחה אני עושה על 90 או 60.
אכן התכוונתי לחולצות גברים - צוארוןבאתי לכתוב לך שאין בעיה, חשבתי שאת מתכוונת לחולצות בסיס לבנות
ואז קלטתי שאולי התכוונת לחולצות גברים - צווארון,
אם כן אני לא מכבסת יחד
חולצות לבנות עושה ב40 מעלות ולבנים ב60.
לבן זה צבע - לא העדר צבעאכן התכוונתי לחולצות גברים - צוארון
אז למה מגבות איכותיות לא נהרסות בהרתחה? לא ראיתי שיורד להן הצבעלבן זה צבע - לא העדר צבע
מה שקורה בהרתחה שהצבע יורד. כמו שלא היית עושה הרתחה לכביסה כהה
לא דוהה לך בכלל? זה נראה כמו חדש?אז למה מגבות איכותיות לא נהרסות בהרתחה? לא ראיתי שיורד להן הצבע
בעיקר הייתי עושה את המכונות האלו בתור בחורה כשהיו מלא מגבותלא דוהה לך בכלל? זה נראה כמו חדש?
סליחה על השאלה, מה המקור לדברים?במכונות היום אין שום צורך להרתיח. תהליך הכביסה כ"כ ארוך ויסודי והסבונים כ"כ חזקים שההרתחה רק גורמת לבלאי מוקדם הן של הבגדים והן של המכונה
מה נקרא הורס? איך רואים שזה נהרס? ותוך כמה זמן?60 הורס לי גופיות .
אני עושה כביסה לבנה על 40 .
מכונה בוש
הבד נהפך לדקמה נקרא הורס? איך רואים שזה נהרס? ותוך כמה זמן?
אחרי 2-3 כביסות? זה מאד מאד מוזרהבד נהפך לדק
ואחרי 2-3 פעמים פשוט נקרע
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים