- הוסף לסימניות
יכול להיות אבל לא בדקתי שמגבות איכותיות הם לוקחים בחשבון שמכבסים בהרתחהבעיקר הייתי עושה את המכונות האלו בתור בחורה כשהיו מלא מגבות
כיום אני לא מרתיחה ככה אלא רק 40 מעלות
אבל בזמנו, על מגבות רציניות, זה לא היה דוהה
יכול להיות אבל לא בדקתי שמגבות איכותיות הם לוקחים בחשבון שמכבסים בהרתחהבעיקר הייתי עושה את המכונות האלו בתור בחורה כשהיו מלא מגבות
כיום אני לא מרתיחה ככה אלא רק 40 מעלות
אבל בזמנו, על מגבות רציניות, זה לא היה דוהה
אני מדברת על גופיות של בעלי איכות פצצה .אחרי 2-3 כביסות? זה מאד מאד מוזר
את מייבשת במייבש?הבד נהפך לדק
ואחרי 2-3 פעמים פשוט נקרע
לאאת מייבשת במייבש?
מאד מוזר.אני מדברת על גופיות של בעלי איכות פצצה .
לא של ילדים .
איזה חברה ??מאד מוזר.
אני מכבס שנים ב-90 מעלות וכבר שנים שלא החלפתי גופיות
אני מכבסת על 60 מעלות - כמו חדשותאי
איזה חברה ??
2 טכנאים אמרו לי דברים דומים.במכונות היום אין שום צורך להרתיח. תהליך הכביסה כ"כ ארוך ויסודי והסבונים כ"כ חזקים שההרתחה רק גורמת לבלאי מוקדם הן של הבגדים והן של המכונה
לדעתי זה מעולה +.כמה שנים בממצוע חולצת צווארון לבנה זה בסדר שהיא מחזיקה?
אם חולצות נהרסות אחרי 5 שנים של חרישה זה בסדר או נהרס מהר מידי?
זה תלוי מאוד גם בסוג בד של החולצה וזה משתנה בין חברותכמה שנים בממצוע חולצת צווארון לבנה זה בסדר שהיא מחזיקה?
אם חולצות נהרסות אחרי 5 שנים של חרישה זה בסדר או נהרס מהר מידי?
נראה לי שזו התפיסה הפרה-היסטורית.ביחד על 60 מעלות
40 לא מספיק ללבנים וגופיות
(זה עומד על הגוף, וצריך לעבור הרתחה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים