אפשר עזרה בהתקנת אוטוקאד?

• הוסף לסימניות
מנסה להתקין אוטוקאד בשני מחשבים
באחד הצלחתי ובני אני לא יכולה להתקדם בהתקנה,
הכפתור INSTAL אינו ניתן ללחיצה
למה?
תמונה אוטוקד.png

• הוסף לסימניות
אבל במאפיינים של כונן C
כתוב לי 60 גיגה פנויים-
זה לא מספיק???

• הוסף לסימניות
סליחה טעות שלי, זה נראה כאילו הוא לא מזהה את כל הקבצים שהוא צריך ניסית להפעיל כמנהל? בטוח שכל הקבצים במקום?

• הוסף לסימניות
נכנסתי לכונן C ושם חיפשתי את התוכנה
ניסיתי להתקין וזה מה שכתב לי
1234.png

• הוסף לסימניות
אפשר עזרה?

• הוסף לסימניות
?

• הוסף לסימניות
יש מצב שיש חסימה על התקנה על כונן C
ואם כן איך מבטלים?

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה התקנה מהאינטרנט והוא לא מצליח להתחבר לשרת. [המחשב הזה מחובר? יש לו סינון אחר מהמחשב הקודם?]

• הוסף לסימניות
המחשב אכן לא היה מחובר לאינטרנט כשקבלתי את ההתראה הזו
אך לא הצלחתי גם כשהיה מחובר

IMG_6397.JPG

• הוסף לסימניות
אני בכלל לא מבין מה הולך פה כל תמונה יש התקנה אחרת הראשונה היה התקנת 2020 אופליין- שאמור לעבוד גם בלי אינטרנט, בשניה היה התקנה 2020 כנראה אונליין, בשלישית זה כבר התקדם ל 2021..
אני מציע שתורידי שוב מאיפה שהורדת את הגירסה הראשונה ותתקיני בלי אינטרנט.

• תודה
Reactions: aeb

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה