ניתן להשיג את האון קי בעוד דוגמאותנכתב ע"י בנימין41;811306:איכס!!!!!!!!!!!!!מצמרר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נכתב ע"י Yisrael;811570:כמו שכבר אמרו, ידוע בשם הרב מבריסק שאין טעם להשקיע בחינוך למשהו שיעבור מאליו...
נו, ואם?נכתב ע"י 1020;811581:זה ממש לא נכון!אני מכירה כאלו שהתחתנו עם אצבע בפה!!!!!!!!!!!
נכתב ע"י 1020;811581:זה ממש לא נכון!אני מכירה כאלו שהתחתנו עם אצבע בפה!!!!!!!!!!!
נכתב ע"י נעמי ברקאי;811985:זה ממש לא מסוג הדברים שעוברים לבד מנסיון משפחתי של כמה... הבחורה בת ה18 שרוצה יישור שיניים אבל אי אפשר עם האצבע צריכה להאבק ולהוציא כוחות.. שבקטנות יותר קל לדעתי.
(ואני רואה שזה בסדר אני כל הזמן עם יד על הדופק, היא לא רוצה "ברזלים בשיניים" כמו ל--- ול--- והיא רוצה את המתנה הענקית שנקנה בסוף המבצע וזה מחזיק אותה בכוחות מדהימים!!)
נכתב ע"י שולה;812057:נו, ואם?
אני התחתנתי (ואני עדיין) עם אצבע בפה. לא מוצאת בזה שום פסול.
זה מרגיע, מרדים ולא מוצאת לזה שום תופעות לוואי ששווה בשביל זה לוותר על הרוגע שזה יכול לתת לילדה.
רק אני רוצה לציין שהייתי מוצצת כרונית וחלאט לאט עם הגיל זה התמתן וירד באופן טבעי וכיום זה רק לעיתים מאד רחוקות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים