אצבע בפה זה לא יפה...

• הוסף לסימניות
מחפשת עצות לישון בלי אצבע בפה (יותר כיוון של תחליף מאשר גרב על היד)
עבור הגיבורה הקטנה שלי

• הוסף לסימניות
מרה?
לא מתאים לגיל קטן.

• הוסף לסימניות
העיצה לא לישון עם אצבע בפה:

לישון עם אצבע בפה עד שזה יעבור מאליו. מלחמה רק תגרום לזה להמשיך לגיל מבוגר.

אין לי נסיון בנושא הספציפי, אבל בדברים אחרים זה כך עובד

• הוסף לסימניות
תביאי לה למצוץ את זה :D:D:D

קבצים מצורפים

• pic03434.jpg
    KB 26.9 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
איכס!!!!!!!!!!!!!!מצמרר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;811306:
איכס!!!!!!!!!!!!!מצמרר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ניתן להשיג את האון קי בעוד דוגמאות :p

• הוסף לסימניות
תיזהר!
הפה און קי שלי הולך לנשוך אותך!!

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
כמו שכבר אמרו, ידוע בשם הרב מבריסק שאין טעם להשקיע בחינוך למשהו שיעבור מאליו...

• הוסף לסימניות
זה ממש לא נכון!אני מכירה כאלו שהתחתנו עם אצבע בפה!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yisrael;811570:
כמו שכבר אמרו, ידוע בשם הרב מבריסק שאין טעם להשקיע בחינוך למשהו שיעבור מאליו...

זה ממש לא מסוג הדברים שעוברים לבד מנסיון משפחתי של כמה... הבחורה בת ה18 שרוצה יישור שיניים אבל אי אפשר עם האצבע צריכה להאבק ולהוציא כוחות.. שבקטנות יותר קל לדעתי.
(ואני רואה שזה בסדר אני כל הזמן עם יד על הדופק, היא לא רוצה "ברזלים בשיניים" כמו ל--- ול--- והיא רוצה את המתנה הענקית שנקנה בסוף המבצע וזה מחזיק אותה בכוחות מדהימים!!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1020;811581:
נו, ואם?
אני התחתנתי (ואני עדיין) עם אצבע בפה. לא מוצאת בזה שום פסול.
זה מרגיע, מרדים ולא מוצאת לזה שום תופעות לוואי ששווה בשביל זה לוותר על הרוגע שזה יכול לתת לילדה.
רק אני רוצה לציין שהייתי מוצצת כרונית וחלאט לאט עם הגיל זה התמתן וירד באופן טבעי וכיום זה רק לעיתים מאד רחוקות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1020;811581:

נכתב ע"י נעמי ברקאי;811985:
זה ממש לא מסוג הדברים שעוברים לבד מנסיון משפחתי של כמה... הבחורה בת ה18 שרוצה יישור שיניים אבל אי אפשר עם האצבע צריכה להאבק ולהוציא כוחות.. שבקטנות יותר קל לדעתי.
(ואני רואה שזה בסדר אני כל הזמן עם יד על הדופק, היא לא רוצה "ברזלים בשיניים" כמו ל--- ול--- והיא רוצה את המתנה הענקית שנקנה בסוף המבצע וזה מחזיק אותה בכוחות מדהימים!!)

נכתב ע"י שולה;812057:
נו, ואם?
אני התחתנתי (ואני עדיין) עם אצבע בפה. לא מוצאת בזה שום פסול.
זה מרגיע, מרדים ולא מוצאת לזה שום תופעות לוואי ששווה בשביל זה לוותר על הרוגע שזה יכול לתת לילדה.
רק אני רוצה לציין שהייתי מוצצת כרונית וחלאט לאט עם הגיל זה התמתן וירד באופן טבעי וכיום זה רק לעיתים מאד רחוקות.

טוב, כרגע שמעתי את הדבר הכי הזוי איי פעם, אתן באמת רציניות עם זה שיש כאלה מעל גיל 15 עם אצבע בפה?!?!

בכל אופן צריך לבדוק האם זה באמת דבר שלילי ו/או עלול להפריע לילד בהמשך דרכו (כי כמו שאני מבין יש פה כאלה שמעבירות את זה במסורת לצאצאיהן בתוספת דוגמה אישית...)

העיקרון שאמר מרן הרב מבריסק היה כאשר תוך כדי שהוא שוחח בדברי תורה עם תלמידיו אחד מילדי הבית השתובב בחדר וטיפס על השולחן. ניגש הרב והורידו בעדינות אל הרצפה.
שוב התרוצץ הילד בחדר וטיפס שוב על השולחן ושוב הורידו הרב בסבלנות, וחוזר חלילה...

שאלוהו תלמידיו: מדוע אין הרב מעמיד את הילד על מקומו בתקיפות הראויה תחת לנהוג בו בסלחנות שכזו.

ענה להם הרב: ילד הוא ילד, וילד צריך להשתובב, את צרכיו של ילד יש לכבד בדיוק כמו את צרכיו של אדם מבוגר. במידה ומעשיו מפריעים או מזיקים יש לתקן אותם בעדינות בשביל שלא לפגוע בו ח"ו.

אבל משום חינוך אין כאן. חינוך הוא להעמיד את הילד בדרך הראויה והנכונה בה יתנהג בעתיד כשיגדל ויהיה לאיש. הכי ראיתם פעם אדם מבוגר המטפס על שולחנות?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה