אקורדים לשירים - לנגינה בגיטרה

• הוסף לסימניות
מצאתי גם בסולם המקורי אבל כתוב אותו דבר,
אני גם לא בטוחה שזה מדוייק (שניהם)
זה קובץ שהעבירו לי ולא בדקתי אותו אף פעם
מקווה שזה בסדר.

קבצים מצורפים

• שלומי שבת אין עוד מלבדו סולם מקורי.pdf
    KB 106.4 · צפיות: 219
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי את האקורדים של הלב שלי,
הסולם המקורי זה Eb להביא את זה ככה או לשנות לסולם C (שאז האקורדים קלים יותר)?
תודה, אני רוצה דווקא בסולם המקורי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הלב שלי ישי ריבו.
(לא עברתי על זה אחרי ההקלדה, מקווה שלא הייתה לי טעות בהקלדה)

קבצים מצורפים

• הלב שלי ישי ריבו.pdf
    KB 253.6 · צפיות: 460
  • הלב שלי ישי ריבו.docx
    KB 17.2 · צפיות: 293
  • הוסף לסימניות
מצ"ב כמה שירים שכתבתי להם אקורדים בסיסיים
אם יהיה לי זמן אולי אעלה עוד.

קבצים מצורפים

• אנא השם.pdf
    KB 250.9 · צפיות: 305
  • בואי בשלום.pdf
    KB 253 · צפיות: 375
  • טרבלינקה.pdf
    KB 256.5 · צפיות: 279
  • הוסף לסימניות
אקורדים לשיר 'הלב שלי'
אקורדים לשיר הלב שלי.jpg

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה