ממש לא בד לא נושם ושקוףהכחולות על הפנים.
עדיף את התווית האדומה. הכי מוצלח שיש.
אתם טועים. זו אחת החולצות הכי טובות. בתתים של הישיבות זו החולצה שהכי "רצה".ממש לא בד לא נושם ושקוף
אתם טועים. זו אחת החולצות הכי טובות. בתתים של הישיבות זו החולצה שהכי "רצה".
אני אעלה תמונה של התווית המדוברת.
אכן זו החולצה הכי טובה של אקסוס שלמרבה הפלא זולה יותר מהכחולה.אתם טועים. זו אחת החולצות הכי טובות. בתתים של הישיבות זו החולצה שהכי "רצה".
אני אעלה תמונה של התווית המדוברת.
אולי אתה לובש תווית אדומה ישנה יותר. אני קניתי לפני חצי שנה שלוש חולצות כאלו, והאמת שאני מכבס אותם על 40 מעלות ולא צריך לגהץ אותם בכלל, הן כמעט לא מתקמטות!!!!!ספר לי איך מגהצים את השרוולים באדום
ממש לא קניתי לפני חודש בהמלצת המנהל סניף אבל אתה לא מגהץ אם תגהץ תנסה לעבור על השרוולים כשאין פס מראש בשונה מהחולצה עם התווית הכחולהאתה לובש תווית אדומה ישנה יותר.
יש לאדומה הרבה מאוד מעלות על פני הכחולה, ההבדל היחיד ביניהם הוא הגיהוץ האדום דורש גיהוץ קל למי שצריך חולצה "מגוהצת" אם לא גם זה מיותר.התפתח כאן דיון מעניין
קנינו תווית כחולה, להחליף לאדומה או לא???
שניהם 100% ההבדל 20 ש"ח המחיר שונה בין חנות לחנותכמה עולה הכחול וכמה האדום?
מבחינת אחוזי כותנה יש הבדל?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים