ארטיק חלבי
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
לישראלים
לא עצמאיים
השקעה 20,000 ואח"כ 1000 כל חודש
בS&P
תודה רבה
לא עצמאיים
בS&P
תודה רבה
ibi יוצא יותר זול, במעט.לישראלים
לא עצמאיים
בS&P
תודה רבה
ההצטרפות לאקסלנס לא נורא מיגעת, רק שיש בה מלא שלבים.ibi יוצא יותר זול, במעט.
המערכת של אקסלנס נוחה ויפה יותר.
ההצטרפות לIBI פשוטה, ההצטרפות לאקסלנס מייגעת.
הכל אכן נשלח אך בד"כ הם מערימים אח"כ קשיים עד שיפתח.ההצטרפות לאקסלנס לא נורא מיגעת, רק שיש בה מלא שלבים.
ומלא מסמכים לקרוא ולחתום,
מקסימום 20 דקות חצי שעה והכל נשלח.
שניהם לא.שניהם משתמשים ב TWS , לא?
דוקא לא זוכר שהפתיחה היתה מייגעתibi יוצא יותר זול, במעט.
המערכת של אקסלנס נוחה ויפה יותר.
ההצטרפות לIBI פשוטה, ההצטרפות לאקסלנס מייגעת.
יש לי נסיון רב עם אנשים שסייעתי להם בשניהם.דוקא לא זוכר שהפתיחה היתה מייגעת
אולי דברים השתנו
פתחתי לאחרונה באקסלנס. היה חלק.דוקא לא זוכר שהפתיחה היתה מייגעת
גם ליפתחתי לאחרונה באקסלנס. היה חלק.
גם ליגם לי
פתחתי לאחרונה באקסלנס. היה חלק.
גם ib העולמי פתחתי לפני שנים גם לא זכור לי סוף העולם .
אבל כל אחד והסיבולת שלו יש אנשים שלפתוח מייל זה סיוט בשבילם. אולי להם IBI יותר נח .
גם לי
וזה עדיף על IBI?גם לי
מי שרוכש ב3,800 ש"ח ומעלה העמלה של אקסלנס זולה יותר. (בהצטרפות דרך קישור שיווקי)ibi יוצא יותר זול, במעט.
עשו עליך עליהום בעניין, אז אני מוותר על השיתוף החוויה שלי.ההצטרפות לIBI פשוטה, ההצטרפות לאקסלנס מייגעת.
יש גם על מיטב וIBIמי שלא יודע יש לאהרן סרטון על המערכת של אקסלנס (אולי גם של השאר)
הדבר היחיד שאני מצליח למצוא הבדל בין IBI לאקסלנסההצטרפות לאקסלנס לא נורא מיגעת, רק שיש בה מלא שלבים.
ומלא מסמכים לקרוא ולחתום,
מקסימום 20 דקות חצי שעה והכל נשלח.
תסתכלו על מה הגבתי.
|
|
|
|
|
|
|

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אמת מארץ תצמח1 //