מכיוון שאני חסומה לאינטרנט אין לי אפשרות......תוכנת כיווץ ראר היא חינמית ואת יכולה להוריד אותה מהנט
ואז יפתרו לך כל הבעיות....
http://ad3.co.il/Software.asp?MenuType=9&auto=3572
נכתב ע"י הסטודיו;357241:מכיוון שאני חסומה לאינטרנט אין לי אפשרות......
וכן מישהוא פעם העלה אשכול שעסק בכל הננושא הזה של התוכנה ראר אך אני משום מה לא הצלחתי בשום אופן להעלות אותה למחשב שלי....
עזרה תתקבל בברכה
איך נבנסים לשם דרך פרוג? או דרך הדף שנפתח לפני שנכנסים לפרוג עם הרבה טקסטים בצד שמאל באנגלית?<TABLE class=tborder id=post357702 cellSpacing=0 cellPadding=8 width="100%" align=center border=0><TBODY><TR vAlign=top><TD class=alt1 id=td_post_357702 style="BORDER-LEFT: #bfbfbf 1px solid">הסטודיו, באתא ג'ימייל (דואר של גוגל) כותבים gmail. ישנה תיבה של פרוג.
יש להכנס לאתר gmail (פתוח בנתיב)
להקליד שן משתמש: prog81.
סיסמה: prog1234
ושם יש את התוכנה הזו. מישהו העלה אותה לשם. (וע"כ תודה!)
<!-- / message --></TD></TR><TR><TD class=alt2 style="BORDER-RIGHT: #bfbfbf 1px solid; BORDER-TOP: #bfbfbf 0px solid; BORDER-LEFT: #bfbfbf 1px solid; BORDER-BOTTOM: #bfbfbf 1px solid">![]()
</TD><TD class=alt1 style="BORDER-RIGHT: #bfbfbf 0px solid; BORDER-TOP: #bfbfbf 0px solid; BORDER-LEFT: #bfbfbf 1px solid; BORDER-BOTTOM: #bfbfbf 1px solid" align=left><!-- controls --></TD></TR></TBODY></TABLE>
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים