כללי אקשן מוכן של צלליות והשתקפויות לתיק עבודות

• הוסף לסימניות
הביאו את זה כאן לפני כמה ימים
מכיון שאין לי תוכנת כיווץ ראר אם מישהוא יוכל להעלות בקובץ פתוח אודה לו מאד
יש לי רק את תמונת הגי פג שהעלו שהיא כמובן לא נותנת כלום......

• הוסף לסימניות
האם את מתכוונת לאקשנים של הדמיות לאריזות ולספרים?
אם כן אז זה זה:

קבצים מצורפים

• הדמיות.rar
    KB 129.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
תודה טאצ
אך מכיון שאין לי תוכנת כיוץ ראר אשמח אם תוכלו להעלות את זה בקובץ פתוח

• הוסף לסימניות
תוכנת כיווץ ראר היא חינמית ואת יכולה להוריד אותה מהנט
ואז יפתרו לך כל הבעיות.... :)
http://ad3.co.il/Software.asp?MenuType=9&auto=3572
מכיוון שאני חסומה לאינטרנט אין לי אפשרות......
וכן מישהוא פעם העלה אשכול שעסק בכל הננושא הזה של התוכנה ראר אך אני משום מה לא הצלחתי בשום אופן להעלות אותה למחשב שלי....
עזרה תתקבל בברכה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הסטודיו;357241:
מכיוון שאני חסומה לאינטרנט אין לי אפשרות......
וכן מישהוא פעם העלה אשכול שעסק בכל הננושא הזה של התוכנה ראר אך אני משום מה לא הצלחתי בשום אופן להעלות אותה למחשב שלי....
עזרה תתקבל בברכה

אני פשוט לא מצליח להעלות את זה אז אני יכול לשלוח למייל .
מה המייל שלך ?

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
הסטודיו, באתא ג'ימייל (דואר של גוגל) כותבים gmail. ישנה תיבה של פרוג.
יש להכנס לאתר gmail (פתוח בנתיב)
להקליד שן משתמש: prog81.
סיסמה: prog1234
ושם יש את התוכנה הזו. מישהו העלה אותה לשם. (וע"כ תודה!)

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי איך מתקינים את הדמיות.rar בפוטו שופ?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לאחר שחיצלת את הקבצים את ניגשת לחלונית actions במשלוש בצד ימין - load actions ושולפת מהמיקום של התיקייה:

קבצים מצורפים

• הדמיה.jpg
    KB 331.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
<TABLE class=tborder id=post357702 cellSpacing=0 cellPadding=8 width="100%" align=center border=0><TBODY><TR vAlign=top><TD class=alt1 id=td_post_357702 style="BORDER-LEFT: #bfbfbf 1px solid">הסטודיו, באתא ג'ימייל (דואר של גוגל) כותבים gmail. ישנה תיבה של פרוג.
יש להכנס לאתר gmail (פתוח בנתיב)
להקליד שן משתמש: prog81.
סיסמה: prog1234
ושם יש את התוכנה הזו. מישהו העלה אותה לשם. (וע"כ תודה!)
<!-- / message --></TD></TR><TR><TD class=alt2 style="BORDER-RIGHT: #bfbfbf 1px solid; BORDER-TOP: #bfbfbf 0px solid; BORDER-LEFT: #bfbfbf 1px solid; BORDER-BOTTOM: #bfbfbf 1px solid">
user_offline.gif
</TD><TD class=alt1 style="BORDER-RIGHT: #bfbfbf 0px solid; BORDER-TOP: #bfbfbf 0px solid; BORDER-LEFT: #bfbfbf 1px solid; BORDER-BOTTOM: #bfbfbf 1px solid" align=left><!-- controls --></TD></TR></TBODY></TABLE>
איך נבנסים לשם דרך פרוג? או דרך הדף שנפתח לפני שנכנסים לפרוג עם הרבה טקסטים בצד שמאל באנגלית?

• הוסף לסימניות
אז בעצם, איך אני מכניסה את זה לפוטו שופ? אין לי בכלל משולש בצד ימין...

• הוסף לסימניות
את מחלצת את הקובץ המכווץ, לדעתי הכי טוב לחלץ ישירות לתיקיה של הפוטושופ
(C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Presets\Actions)
ואז נכנסת מחדש לפוטושופ, שם בחלונית של actions את לוחצת בפינה העליונה בצד ימין (אמור להיות חץ קטן לכיוון מטה) ופשוט בוחרת את האקשן הרצוי מתוך הרשימה.
--
אפשרות נוספת זה פשוט לגרור את הקובץ של האקשן מאיפה שהוא לא ממוקם, לתוך פוטושופ פתוח ואז גם כן, בחלון של האקשנים את יכולה ישר להפעיל את האקשן הזה.
--
מקווה שעזר לך!

• הוסף לסימניות
פוטושופ בעברית מה התרגום של החלונית המתאימה להתקנה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה