נמוכהבישול על אש נמוכה או גבוהה?
תודה
חייבת לשתף אותך!יש לי מתכון מצוין לבישול עם התיבול, אני ממש אוהבת
הילדים טוענים שהריח של הבישול לא נעים...
להרתיח 1 ק"ג ארבעס ולאחר הורדת הקצף להוסיף -
1 כף שמן
1 כף סוכר
1 כף מלח
1 כף פלפל שחור
כפית קטנה סודה לשתיה
בהצלחה!
זה יוצא אחד אחד או מתפרק?חייבת לשתף אותך!
הכנתי ביום שישי כמו שכתבת (אמנם חצי כמות),
יצא רך תוך שלש שעות!!! (ותמיד, אם לא בסיר לחץ, בישלתי לפחות שש. ולא תמיד יצא רך ככה).
מעדן!
(והריח, מבינה את ילדייך. גם אני לא נשמתי, ופתחתי חלונותהריח של הפלפל חזק נורא. אבל שווה!)
מציינת שאחרי הסינון, עדיין היה צריך לתבל במעט מלח.
יצא אחד אחד.זה יוצא אחד אחד או מתפרק?
כמה זמן השרית?
מה שמת בהשריה?
3 שעות בישול על אש נמוכה לאחר שרתח?
גם אצלי הם לפעמים 'נפתחים' קצת, לא מפריע לי בכלל
אני רואה שרשמת שעשית בסיר לחץמתקתק, יש מעדניות שמכינות ארבעס כזה,
בישלתי בסיר לחץ על אש נמוכה שעתיים אחר הרתיחה, יצאו שלמים ולא נימוחים.
לא'ידת איך מתייגים רק את השםיש לי מתכון מצוין לבישול עם התיבול, אני ממש אוהבת
הילדים טוענים שהריח של הבישול לא נעים...
להרתיח 1 ק"ג ארבעס ולאחר הורדת הקצף להוסיף -
1 כף שמן
1 כף סוכר
1 כף מלח
1 כף פלפל שחור
כפית קטנה סודה לשתיה
בהצלחה!
תודה לך!בסיר רגיל לא לחץ, כן?
פשוט עוקבת אחרי הרתיחה, מפעם לפעם מצטבר קצף למעלה אני מסירה אותו עם כף.
כשרותח לגמרי וכבר כמעט אין קצף אני מנמיכה לרתיחה עדינה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים