כללי ארגון חסד מבית שמש שמסרב לשלם.

• הוסף לסימניות
שלום מה היתם עושים אם ארגון חסד הזמין עבודה, הביא חלק מהחומר ברגע האחרון, ואת ההמשך ברגע אחרי האחרון, כשדובר על עבודה קלה , והיא הוכפלה במלל ותמונות, עד כדי עבודה של לילה שלם + המתנה ועבודה במשך היום למחרת להמשך החומר, וכל זאת תמורת תשלום פעוט, שבגלל ההתחשבות בכך שזה ארגון חסד לא העלנו את המחיר, כשלבסוף המזכירה (שהיא אחת מהלינקים כאן) מספרת שהמנהלים רבים מי ישלם.. ואח"כ נתנה פלאפון ישיר של המנהל , שלא גומר להתחמק, עוד 3 ימים, ושוב עוד 3 ימים, ללא התענינות אפי במספר חשבון. ולאחר שקצת הקשחנו הוא לקח מספר חשבון ופעמיים הבטיח שיפקיד, וזה עדיין לא קרה.
היום כשבעלי קצת הרים את הקול הבן אדם אומר " אני לא מכיר אותך"... ארגון חסד אה?
יצויין שמסיבה שלא קשורה אלינו הם בסוף גם לא השתמשו בעבודה, בקיצור הכל לריק.
מה הדרך הכי טובה וקצרה שהייתם ממליצים לי להשתמש בה, ברור שתביעה למשפט באה בחשבון , השאלה מה כדאי לעשות לפני כן, לא נשכח שתביעה נגד ארגון חסד תגרום לפרסום וחילול ה". למרות שמורה הוראה אמר לנו שהחילול השם הוא על מנהלי הארגון בלבד.
תודה רבה לכל המגיבים.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון לשנות את הכותרת לארגון טרף
שנית אפשר לגשת לרב/נים שאחראים על הארגון ולדבר איתם
ואפשר גם לאיים שתגשו לתביעה והאחריות לשמם שלהם בלבד

• הוסף לסימניות
א. המנהלים עצמם הם ה"רבנים" של הארגון.
ב. כבר שלחנו להם הבהרה חד משמעית במייל בכל הקשור לשמם..
יצויין שהארגון מוכר מאד....

• הוסף לסימניות
יש לך אפשרות להגיע אליהם עם פקודת תשלום 'בכביש עוקף'? ז"א לגשת לרב/ מנהל כל שהוא שהוא סמכות בשבילם ודרכו לדרוש את התשלום?
אני מאמינה שאם תלכי לבן אדם הנכון, יהיה להם כל כך לא נעים שהוא מעורב בעסק והם ישלמו מיד. העיקר להגיד לאותה דמות שהכל מסודר כבר.

• הוסף לסימניות
תפנו לדין תורה (אסור לפנות לבית משפט!!)
אם הם מסרבים לבוא לדין תורה בית הדין יתיר ללכת לבית משפט

• הוסף לסימניות
לדעתי ש"פרוג" ידבר איתם/יאיים-עליהם בפרסום בקרב הגרפיקאים לפני שזה מגיע לבית דין
יש פה מספיק אנשים נחשבים שגרים בבית שמש שיוכלו להבהיר דברים
כמובן שאני תורם את כל המדינה ובעלה (העולם ואש... כבר תפוסים) חופשי אם הייתי יכול להועיל הייתי עושה לבד בנתיים יש לי רק רעיונות...

• הוסף לסימניות
אני מקווה שדבר אחד בטח למדת מזה
לקחת מחיר מלא שיהיה בשר לפחות על מה לריב
מחיר חסד גורר אחריו התיחסות בהתאם חבל
שאנחנו מתעלפים מהמילה חסד וישר עושים הכל בחינם
או במחיר שלא שווה אח"כ אפילו לריב עליו

• הוסף לסימניות
מנסיון, אם כבר רוצים לעשות משהו בחסד, עדיף לעשות אותו בחינם אם אפשר, ולא לעשות הנחות בשום אופן.
ככה הלקוח יודע שהוא קיבל בחינם עבודה ששווה X ויודע להעריך אותה, אם הוא מקבל עבודה בהנחה, הוא מתייחס בהתאם והסיפור הזה מראה עד כמה.

• הוסף לסימניות
גם לי היה מישהו (מבית שמש) שסחט אותי בלי סוף באיזה שהוא רגע שכבר נמאס לי מהסחטנות שלהם ומזה שהם משנים ומפרים כל רגע את החוזה שנתתי להם ומבטיחים הבטחות בשמי התקשרתי אליהם ואמרתי להם שאת החצי השני של העבודה (נס שהיה לי חצי נוסף ) הם יכולים לישכוח ואני לא יעשה להם עד שישלמו תבין ותקילין הכסף ניכנס לבנק למחרת במזומן
צריך רק לדעת איך מדברים עם אנשים כאלה ולא להרגיש שאת סוחטת אותם או משהו כזה.
וטיפ קטן
ברגע שאדם מבקש ממך עבודה בזמן לחוץ תבקשי ממנו באמצע העבודה שיכניס חצי מהסכום
אחרת הוא ישכח ממך כי בזמן לחץ אנשים לא שמים לב כמה ועל מה הם משקיעים וליפעמים פשוט אין להם
חוץ מזה תמיד צריך לדון לכף זכות אפילו שזה לא קל אולי הגיע אליהם מקרה חריג שהם היו צריכים להוציא עליו את הכסף הנזיל ולא היה להם מה לתת לך.
(למרות שגם אם כך הם צריכים לשלם ואת לא צריכה לוותר. )

• הוסף לסימניות
מצטרף לדעת קודמי: עלייך לתבוע את ראשי ארגון החסר רק בדין תורה.
והיה ולא יבואו - יותר לך לתובעם בבית משפט.
מה שכן ולתועלת, אני חושב שבלי שום קשר לאיך ייפתר הענין עמהם, יש חובה לגלות את אוזניי הגרפיקאים שבאזורך לגבי אמינות ראשי הארגון.

• הוסף לסימניות
איכס.
אין מילה אחרת לתאר.
זה מה שקורה, לצערנו, כאשר אנשים שהחסד שבהם טמון עמוק תחת הקליפות הולכים לנהל ארגוני חסד.
וזה שהארגון 'מוכר' כפי שציינת, רק מגביר את הגועל.

• הוסף לסימניות
אני חושב שבלי שום קשר לאיך ייפתר הענין עמהם, יש חובה לגלות את אוזניי הגרפיקאים שבאזורך לגבי אמינות ראשי הארגון.[/QUOTE]

וגם זה אחרי שאלת רב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gutman09;478133:
אני חושב שבלי שום קשר לאיך ייפתר הענין עמהם, יש חובה לגלות את אוזניי הגרפיקאים שבאזורך לגבי אמינות ראשי הארגון.

וגם זה אחרי שאלת רב[/QUOTE]

'שאלתי' זה מכבר רב בנושא. שמו חפץ חיים - רבי ישראל מאיר הכהן זצ"ל.

• הוסף לסימניות
מנסיון רוב האנשים אירגונים וכו' משלמים .
במקרה ולא
אני אוהב את הגישה הפשוטה
והשיטה הזו לא תאמינו עובדת יותר מכל שיטה אחרת
וגם הלקוח ימשיך להשתמש בשרותכם ויספר לחבריו על השרות שלכם.
נתחיל מזה שרוב האנשים שלא משלמים זה לא בגלל שהם חושבים שלא מגיע לכם. זה פשוט מפני שאין להם כרגע. אבל מה אחרי שתדרשו מהלקוח בצורה קצת קשה את התשלום, הבן אדם ישכנע את עצמו למה הוא לא צריך לשלם לכם, וזה יכול להיות אלף ואחד סיבות שנכונות ולא נכונות הוא בשלב מסויים הוא כבר לא ירים לכם תטלפון.
מה שאני עושה
אני אומר ללקוח בצורה חביבה (לא עויינת) כמה החוב (אני משתמש במילה חוב כי אנשים לא רוצים חובות) יצא לו ומה לגבי התשלום לאיפה לשלוח חשבונית וכו' (70% מהאנשים לא עוברים אותו בפרט עסק או ארגון שמקבל ממכם חשבונית כבר לא נעים לו לא לשם לכם ואם זה עסק גדול אז איך שמגיע חשבונית יוצא צ'ק מהנהלת חשבונות )
אם אומר לי שהוא שיכניס לי תשלום בזמן איקס אני רושם ביומן ומתקשר אליו במועד שסוכם
אם גם בזמן שהוא אמר שיכניס לי הוא לא הכניס אני מזכיר פעם אחת לפעמים עוד פעם ואפי עוד פעם
יש שלב שאני רואה שפשוט אין לו כסף אני מציע תשלומים או צ'ק דחוי
אם גם זה לא אני מתקשר כעבור מספר חודשים
יש לקוחות אחד ל200 שיישלם אחרי שנתיים מה לעשות לשכוח מזה? לא מתקשרים מדי כמה חודשים להזכיר (בעדינות ) .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמרת;478054:
א. המנהלים עצמם הם ה"רבנים" של הארגון.
ב. כבר שלחנו להם הבהרה חד משמעית במייל בכל הקשור לשמם..
יצויין שהארגון מוכר מאד....

להמשיך להציק
בסוף ימאס להם לשמוע מכם וישלחו לכם תשלום

• הוסף לסימניות
עם לקוח אחד שסירב לשלם כי אין לו כסף הגעתי להסדר מיוחד (?)

אמרתי לו שיביא ערבים לגמ"ח פלוני
ואני לווה את הכסף בשמו. (החתמתי אותו על שטר הלוואה)

זה היה על למעלה מ-1,000 דולר שידעתי בדרך אחרת לא יגיעו אלי...

• הוסף לסימניות
אחד הדברים שתמיד עובד זה איום בפתיחת אשכול בבחדרי חרדים.
מה לעשות? זה באמת מפחיד, ואת מנהלי ארגוני החסד במיוחד.

ובאופן עקרוני, משלוח מכתב מעורך דין בדרך כלל עוזר, גם ללא פנייה לבית משפט וערכאות. עצם העובדה שעורך דין מעורב בסיפור כבר מפחיד מספיק.

• הוסף לסימניות
אם אכן מדובר בסכום סימלי, חבל על הזמן, המקום ימלא חסרונכם ממקום אחר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משה צבי;478342:
אם אכן מדובר בסכום סימלי, חבל על הזמן, המקום ימלא חסרונכם ממקום אחר

אתה אחד מהמנהלים
מה זה האדישות פה, גם אם אתה צודק אין מרצין לאדם בשעת כעסו.

• הוסף לסימניות
מכתב עורך דין

הכי מומלץ והכי יעיל. לא משנה אם יש קלף נגד הארגון או הלקוח. ברגע שהוא מקבל מכתב לקוני על בלנק העו"ד בנוגע לחוב בסך XXX כסף +שכר טירחה ראשוני של 800 ש"ח (+מע"מ) 85 אחוז מהמקרים ירוצו לשלם.

ישנים עורכי דינים רבים (צעירים ומתחילים במיוחד) שמחפשים לשלוח מכתבי איומים, ועושים זאת על בסיס הצלחה בלבד. כדי שהעמלה תהיה שלהם. הלקוח ממילא לא יודע להבחין בין 'קלפהולץ-פוקסברג-טורובר ושות' ובין אייזנבך-קרישבסקי-גוטליב ושות'.
:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה