- הוסף לסימניות
שלום מה היתם עושים אם ארגון חסד הזמין עבודה, הביא חלק מהחומר ברגע האחרון, ואת ההמשך ברגע אחרי האחרון, כשדובר על עבודה קלה , והיא הוכפלה במלל ותמונות, עד כדי עבודה של לילה שלם + המתנה ועבודה במשך היום למחרת להמשך החומר, וכל זאת תמורת תשלום פעוט, שבגלל ההתחשבות בכך שזה ארגון חסד לא העלנו את המחיר, כשלבסוף המזכירה (שהיא אחת מהלינקים כאן) מספרת שהמנהלים רבים מי ישלם.. ואח"כ נתנה פלאפון ישיר של המנהל , שלא גומר להתחמק, עוד 3 ימים, ושוב עוד 3 ימים, ללא התענינות אפי במספר חשבון. ולאחר שקצת הקשחנו הוא לקח מספר חשבון ופעמיים הבטיח שיפקיד, וזה עדיין לא קרה.
היום כשבעלי קצת הרים את הקול הבן אדם אומר " אני לא מכיר אותך"... ארגון חסד אה?
יצויין שמסיבה שלא קשורה אלינו הם בסוף גם לא השתמשו בעבודה, בקיצור הכל לריק.
מה הדרך הכי טובה וקצרה שהייתם ממליצים לי להשתמש בה, ברור שתביעה למשפט באה בחשבון , השאלה מה כדאי לעשות לפני כן, לא נשכח שתביעה נגד ארגון חסד תגרום לפרסום וחילול ה". למרות שמורה הוראה אמר לנו שהחילול השם הוא על מנהלי הארגון בלבד.
תודה רבה לכל המגיבים.
היום כשבעלי קצת הרים את הקול הבן אדם אומר " אני לא מכיר אותך"... ארגון חסד אה?
יצויין שמסיבה שלא קשורה אלינו הם בסוף גם לא השתמשו בעבודה, בקיצור הכל לריק.
מה הדרך הכי טובה וקצרה שהייתם ממליצים לי להשתמש בה, ברור שתביעה למשפט באה בחשבון , השאלה מה כדאי לעשות לפני כן, לא נשכח שתביעה נגד ארגון חסד תגרום לפרסום וחילול ה". למרות שמורה הוראה אמר לנו שהחילול השם הוא על מנהלי הארגון בלבד.
תודה רבה לכל המגיבים.
הנושאים החמים