דרוש מידע ארגונים לחשוכי ילדים

ברשותכם, אעשה קצת סדר:
ישנם ארגוני ליווי מקצועי
וישנם ארגוני תמיכה רגשית ופינוק...

אז ככה:
לגבי ייעוץ וליווי מקצועי יש את ארגון 'בוני עולם'.
בוני עולם הוא ארגון שמומלץ לפנות אליו ברגע הראשון שבו משהו לא 'מריח'...
לקבוע פגישה, לקבל הכוונה לגבי סוגי הבדיקות, רופאים מומלצים - ומיני הטיפולים.
למה חשוב לקבוע פגישה לפני הכול? כי הם נותנים החזרים כספיים על בדיקות שנעשו בהוראתם!

כמו כן, מומלץ להיעזר ביועץ אישי שיכיר את התיק שלכם ויידע מה ומה צריך לעשות.
ניתן לפנות לבוני עולם,
או לרב משה הויזמן מארגון 'חסד בונייך':0533123613 או 088001610

לגבי ליווי רגשי, תמיכה רגשית וכדומה, ישנם כמה ארגונים נפלאים ומיוחדים:
'מפתח של בנים' - יש להם קו טלפוני (שלוחת הנשים פעילה מאוד, מומלץ ומהנה) שלא אביא את מספרו כאן - אלא ניתן לפנות אלי באישי.
הארגון אף מארגן כנסי חיזוק ופעילויות שונות סביב מעגל השנה, ומוציא לאור עלונים חודשיים.
'מגדיל ישועות' - מארגנים מסיבות, וגם, שימו לב, מעניקים נופש בפראג (במלון היהודי) לכל זוג! (הטיסות על חשבון הזוג - והמלון המוצלח שאגב יש בו גם מקוואות, הוא חינם!!!)
לארגון גם מספר אפשרויות נופש בארץ בחינם.
'חזק' - בטאון מוצלח לזוגות המתמודדים, יוצא לאור ארבע פעמים בשנה. מומלץ ושווה!!!

מקווה שעזרתי
אשמח לקבל כתובות מייל של ארגונים שעוזרים לזוגות בטיפולי פוריות (אני מתכוונת גם ובעיקר לאלו שנותנים תמיכה רגשית ואפילו מתנות וצ'ופרים)
תודה רבה!!

ואת/ה מכיר ארגונים שיכולים להקל קצת? (אנחנו בבוני עולם אבל אני מתכוונת ארגון שנותן צ'ופרים וכל זה...) כי אני מרגישה שעוד מעט יגמר לי הכוח...
יש קובץ אקסל מפורט מאוד
שבו יש את כל המידע והאירגונים שעוזרים למטופלי פוריות וממתינים
מתלבטת אם כדאי לפרסם אותו כאן... מכמה סיבות : )
רוצה לכתוב מייל ואשלח לך ואח"כ תמחקי את ההודעה?

נערך לאחרונה ב:
יש קובץ אקסל מפורט מאוד
שבו יש את כל המידע והאירגונים שעוזרים למטופלי פוריות וממתינים
מתלבטת אם כדאי לפרסם אותו כאן... מכמה סיבות :)
רוצה לכתוב מייל ואשלח לך ואח"כ תמחקי את ההודעה?
האקסל הנ"ל מופיע כאן בהודעה 183

יש גם את החוברת של כעת חיה
שמרכזת את כל המידע
מצרפת.

(מעודכן לשנת תשפ"ד)

בהצלחה
וישועות לכולם אמן!!!

קבצים מצורפים

• מדריך כעת חיה - תשפד מוקטן.pdf
    KB 495.5 · צפיות: 292
תודה רבה רבה!!
יש מישהי שיודעת (מנסיון...) על ארגונים שנותנים אוכל או ארוחה כשחוזרים מטיפול? (שמעתי מחברה שיש ואני חושבת שזה ממש יכול להקל עלינו) וכן אני אשמח לשמוע על קבוצת תמיכה פעילה ותומכת ממש...
תודה לכולן!!

תודה רבה רבה!!
יש מישהי שיודעת (מנסיון...) על ארגונים שנותנים אוכל או ארוחה כשחוזרים מטיפול? (שמעתי מחברה שיש ואני חושבת שזה ממש יכול להקל עלינו) וכן אני אשמח לשמוע על קבוצת תמיכה פעילה ותומכת ממש...
תודה לכולן!!
לא ניסיתי
אבל מידיעה ברורה יש לקרן סבסוד לארוחה זוגית בהולי בייגל בירושלים ונראה לי גם בבית שמש
קבוצת תמיכה פעילה-מעגלים-https://www.maagalimgroups.com/homepage
קבוצה פעילה וכיפית

לא ניסיתי
אבל מידיעה ברורה יש לקרן סבסוד לארוחה זוגית בהולי בייגל בירושלים ונראה לי גם בבית שמש
קבוצת תמיכה פעילה-מעגלים-https://www.maagalimgroups.com/homepage
קבוצה פעילה וכיפית
תודה!
על איזה קרן את מדברת?

תודה!
על איזה קרן את מדברת?
סליחה
נשמט לי
ארגון קרן אור

קחו בחשבון שהיום ממש קשה להגיע לכל הארגונים. צריך מישהו שיעזור ו/או שיהיה לו עניין.
יש "בוני עולם" יש להם הרבה תיקים עם הרבה שירות

סליחה
נשמט לי
ארגון קרן אור
תודה!!!
אבל הם נותנים פעם בחצי שנה.
לצערי אני צריכה קצת יותר מפעם בחצי שנה, אני צריכה משהו חם כשחוזרים מבי"ח וכד'. מכירות?

צריך להמתין בסבלנות
צריך תנאים קשים ממש בשביל להתקבל?
שימי לב שאתן מדברות על 2 דברים שונים.

לגבי הקבוצה במעגלים
ממש לא תנאים קשים
תשאירי פניה ויצרו איתך קשר
זו באמת קבוצה פעילה ותומכת?
מאוד !!!!!!!!!

תודה רבה רבה!!
תודה לכולן!!
אני מכירה.
שולחים אוכל ארוז בצורה אסטטית וטעימה לשבת. יעזור לך?
את רוצה לרשום מייל ואח"כ למחוק?

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת