דרוש מידע ארגונים לחשוכי ילדים

רק לדעת שארגון פועה הוא לא הכי חרדי כמו בוני עולם - כך שלפני שפונים לארגון יש להיוועץ ברב

ואת/ה מכיר ארגונים שיכולים להקל קצת? (אנחנו בבוני עולם אבל אני מתכוונת ארגון שנותן צ'ופרים וכל זה...) כי אני מרגישה שעוד מעט יגמר לי הכוח...
יש אירגון כזה, הוא קטן ובוטיק
תכתבי לי בפרטי ואבדוק אם יוכל להתאים לך.

שוברת שתיקה
אשמח גם אם יש לך מידע על ארגונים ששולחים/ נותנים אוכל ונופשים.
אין לי הודעות פרטיות.
אני יכולה לשלוח לך מייל?

שוברת שתיקה
אשמח גם אם יש לך מידע על ארגונים ששולחים/ נותנים אוכל ונופשים.
אין לי הודעות פרטיות.
אני יכולה לשלוח לך מייל?
בדיוק לפני 8 דקות נשלח קובץ כעת חיה מעודכן לשנת תשפו, מלא וגדוש במידע מכל הסוגים.
ניתן לקבל במייל
piryobeito שטרודל גימייל

1762202091874.png

הספר הזורעים בדמעה מומלץ מאד... מתאר חוית טיפולים של אישה יראת שמיים

אשמח לדעת אם מישהי יודעת על ספריות ייעודיות לספרי פוריות כמו- המפתח השלישי/ פריו בעיתו/ כעת חיה וכו'
באזור ביתר או ירושלים (עדיפות לביתר)
תודה.

אשמח לדעת אם מישהי יודעת על ספריות ייעודיות לספרי פוריות כמו- המפתח השלישי/ פריו בעיתו/ כעת חיה וכו'
באזור ביתר או ירושלים (עדיפות לביתר)
תודה.
יש את כל המידע בקובץ כעת חיה
שלחו מייל לכתובת הנ"ל
מצרף צילום מהקובץ
1762289655407.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה