אוכל טעים ובריא
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
רק לדעת שארגון פועה הוא לא הכי חרדי כמו בוני עולם - כך שלפני שפונים לארגון יש להיוועץ ברב
יש אירגון כזה, הוא קטן ובוטיקואת/ה מכיר ארגונים שיכולים להקל קצת? (אנחנו בבוני עולם אבל אני מתכוונת ארגון שנותן צ'ופרים וכל זה...) כי אני מרגישה שעוד מעט יגמר לי הכוח...
מה המייל?יש אירגון כזה, הוא קטן ובוטיק
תכתבי לי בפרטי ואבדוק אם יוכל להתאים לך.
אני לא מפרסמת מייל בפומבימה המייל?
תודהה!!
איך אני בודקת אם יש לי הודעות פרטיות?אני לא מפרסמת מייל בפומבי
אם אין לך הודעות פרטיות בפרוג כתבי מייל שלך
אם את לא יודעת כנראה שאין לך..איך אני בודקת אם יש לי הודעות פרטיות?
איך נרשמים?אם את לא יודעת כנראה שאין לך..
את צריכה להירשם בפרוג.
הכונה לעשות מנוי פרימיוםאיך נרשמים?
בדיוק לפני 8 דקות נשלח קובץ כעת חיה מעודכן לשנת תשפו, מלא וגדוש במידע מכל הסוגים.שוברת שתיקה
אשמח גם אם יש לך מידע על ארגונים ששולחים/ נותנים אוכל ונופשים.
אין לי הודעות פרטיות.
אני יכולה לשלוח לך מייל?
איך אפשר להשיג אותו?הספר הזורעים בדמעה מומלץ מאד... מתאר חוית טיפולים של אישה יראת שמיים
מצטרפת גם לשאלה...איך אפשר להשיג אותו?
G0548507379 וכו'בכיף!
מה המייל שלך שאני אשלח לך?
אשמח שתעדכני שקיבלת את הכתובת, כדי שאוכל למחוקG0548507379 ו
יש את כל המידע בקובץ כעת חיהאשמח לדעת אם מישהי יודעת על ספריות ייעודיות לספרי פוריות כמו- המפתח השלישי/ פריו בעיתו/ כעת חיה וכו'
באזור ביתר או ירושלים (עדיפות לביתר)
תודה.
קשה לקריאה.הספר הזורעים בדמעה מומלץ מאד... מתאר חוית טיפולים של אישה יראת שמיים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: חיימקה פלונצ'ק, הטעם המושלם, בַּת שֶׁל מֶּלֶך ועוד 8 משתמשים11 //