אתה רציני או ציני?אם בגץ לא הצליח לבטל את האוטובוסים הנפרדים, ולא את האירועים הנפרדים, למה שיצליח לבטל את החופים הנפרדים? (וזאת אחרי שהשמאלנים ניסו בכוח להצית פרובוקציות באוטובוסים וברוב המקרים נחלו תבוסה ואף אחד לא התייחס אליהם)
מה זה משנה גם אירועים מגזריים אינם יכולים להיות בהפרדה .כיון שאתה כופה על מישהי/הו מהמגזר שלך דבר שהוא לא לגיטמי לטענתם.אוטובוסים נפרדים זה סיפור שונה אוטובוסים זה כלל מגזרי אז אתה לא יכול לכפות על משהו את דעותיך
בניגוד לאירועים מגזריים
עדיין בתמימותךאני עדיין בשנות בחרותי ואי''ז מתאים לי הדברים האלו
אין לי שום ענין בחופים כך שזה לא עומד בראש מעייני..בבקשה אדון מקצה הארץ-:) אולי תעשה את זה אתה כיון שאני עדיין בשנות בחרותי ואי''ז מתאים לי הדברים האלו
[וכן אינני רוצה לחשוף עצמי]
באשקלון ישאבל מה כל כך מורכב בלשים לדוגמא שעון על סוכת המציל?!
אתה בטוח שזה יותר טוב??אהבתי.
או שידמיין איך זה צריך להיראות... גם אופציה![]()
עכו ונהריה יחסית ריקים ממש.קופץ על האשכול:
נראה לי שכל ירושלים וסביבותיה, מודיעין עילית בית שמש, וכל איזור הדרום:
כולם הולכים לחוף אשדוד בלבד.
נראה לי שכל שאר החופים הנפרדים ריקים.
יש מקום נפרד כיום שיש בו יותר מרק מִבָּשָׂר?
לזה בדיוק התכוונתי.קופץ על האשכול:
נראה לי שכל ירושלים וסביבותיה, מודיעין עילית בית שמש, וכל איזור הדרום:
כולם הולכים לחוף אשדוד בלבד.
נראה לי שכל שאר החופים הנפרדים ריקים.
יש מקום נפרד כיום שיש בו יותר מרק מִבָּשָׂר?
אני תושבת אשדוד,
ולצערי הרב לא יכולה ליהנות מהחוף שאת הוצאותיו אני משלמת.
קודם כל, יש אליו אוטובוסים מכלללל הארץ.
למה זה ככה?
למה מפתח תקווה יש אוטובוס לחוף הים באשדוד,
בעוד עיר החוף תל אביב קרובה הרבה יותר?
כנ"ל מודיעין עילית, ירושלים, וכו' וכו'.
דבר שני, החוף נורא קטן ולא מספיק גם לתושבי העיר עצמם,
קל וחומר שלא לכל ההמונים שמגיעים מרחבי הארץ.
צריך לעשות יום אחד רק לתושבי העיר.
הם משלמים על הוצאות הניקיון וכו' וכו',
רואים את הים כל הזמן מרחוק, ולא יכולים להשתכשך בו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים