נכתב ע"י ארבע;818806:מאפינס פיצה, סלט מפנק עם כל מיני תוספות, גבינות שמנת בטעמים, מילקשייק לקינוח.
נכתב ע"י ארבע;818812:מתוך אתר קרין גורן:
חומרים
לעוגה:
1 כוס חלב
2 ביצים
רבע כוס שמן זית
1 כפית גדושה אורגנו
1 כפית מלח
2 כוסות קמח תופח
1 כוס גבינת מוצרלה מגוררת
עגבניות שרי קטנות, חצויות
מעט קטשופ, לקישוט
עוד קצת מוצרלה, לקישוט
אופן ההכנה
טורפים בקנקן חלב, ביצים, שמן זית, אורגנו ומלח. לקערה גדולה מנפים קמח תופח, יוצרים גומה בקמח ומוזגים פנימה את תערובת החלב.
מערבבים עד שהתערובת כמעט חלקה. מוסיפים גבינה וחצאי עגבניות ומערבבים. מזלפים קטשופ מעל ומערבבים קלות למראה שיש.
מוזגים לתבניות מאפינס מרופדות במנז'טים ומפזרים עוד קצת גבינה מגוררת מעל לקישוט. אופים בתנור שחומם ל-190 מעלות 15-20 דקות, עד להזהבה.
הי עשיתי את זה, לאחרונה. לא זכרתי שלקחתי את זה מקרין!נכתב ע"י ארבע;818812:מתוך אתר קרין גורן:
חומרים
לעוגה:
1 כוס חלב
2 ביצים
רבע כוס שמן זית
1 כפית גדושה אורגנו
1 כפית מלח
2 כוסות קמח תופח
1 כוס גבינת מוצרלה מגוררת
עגבניות שרי קטנות, חצויות
מעט קטשופ, לקישוט
עוד קצת מוצרלה, לקישוט
אופן ההכנה
טורפים בקנקן חלב, ביצים, שמן זית, אורגנו ומלח. לקערה גדולה מנפים קמח תופח, יוצרים גומה בקמח ומוזגים פנימה את תערובת החלב.
מערבבים עד שהתערובת כמעט חלקה. מוסיפים גבינה וחצאי עגבניות ומערבבים. מזלפים קטשופ מעל ומערבבים קלות למראה שיש.
מוזגים לתבניות מאפינס מרופדות במנז'טים ומפזרים עוד קצת גבינה מגוררת מעל לקישוט. אופים בתנור שחומם ל-190 מעלות 15-20 דקות, עד להזהבה.
נכתב ע"י אז מה;818826:חביתת פיצה
מתכון של ניקי ב.:נכתב ע"י סטודנטית;818829:מה זה??
נכתב ע"י אז מה;818833:מתכון של ניקי ב.:
חביתת עין בקן של פיצה.
אם את חסומה אוכל להעלות לך בהמשך הערב.
אה יש גם פרנץ טוסט מגולגל (גם של ניקי ב):
מתכון מעניין של פרוסות לחם (אני עושה עם לחמניות) ממולאות קטשופ וגבינ"צ, מגולגלות וטבולות בביצה, חלב ומלח, ומטוגנות בחמאה...
יוצא מן עיגולים יפים עם הפתעה בפנוכו...
שוב, אם את חסומה אוכל להעלות בהמשך.
ממלאת לחמניות אצבע בגבינ"צ וקטשופ, חותכת לפרוסות בעובי כ-4 ס"מ ומצפה. מה הבעיה?נכתב ע"י סטודנטית;818847:תודה,
רעיונות מקסימים.
ראיתי את המתכון של הפרנץ טוסס, אבל לא הצלחתי להבין איך את עושה את זה עם לחמניות?
אפשר הסבר איך מגלגלים את פרוסות הלחם בלי שיפתחו??נכתב ע"י אז מה;818833:מתכון של ניקי ב.:
חביתת עין בקן של פיצה.
מתכון מעניין של פרוסות לחם (אני עושה עם לחמניות) ממולאות קטשופ וגבינ"צ, מגולגלות וטבולות בביצה, חלב ומלח, ומטוגנות בחמאה...
אוכל בכיף להעלות מתכונים של הכל ויותר, לפי דרישה.נכתב ע"י רות מיכל;818899:אני רעבה! נשמע מגרה הכל! אפשר להזמין כטייק א וואי?
בפרוסות לחם לא ניסיתי, אבל היא כותבת שם לקשור עם עירית.נכתב ע"י TK;818919:אפשר הסבר איך מגלגלים את פרוסות הלחם בלי שיפתחו??
ואם עושים את זה עם לחמניה הגבינה צהובה לא נוזלת החוצה??
נכתב ע"י רות מיכל;818899:אני רעבה! נשמע מגרה הכל! אפשר להזמין כטייק א וואי?
או לחילופין ניתן להשתתף ביומולדת??![]()
נכתב ע"י אז מה;818979:אוכל בכיף להעלות מתכונים של הכל ויותר, לפי דרישה.
יש לי מלנתות, עם נסיון, כי יש לי סטיה לא להכין שומדבר פעמיים באותו החודש---
נשמח לקבל מתכונים לגיוון!!
ועם לחמניה - למה שיפתח??? הטיגון 'סוגר' כל "טבעת" של לחמניה והכל נשאר בפנוכו רך ומחכה... (מוקדש לך, רות מיכל)
את מסתבכת לחינם----נכתב ע"י סטודנטית;819591:עם את פותחת את הלחמניה כדי למלא ואז חותכת אז לכל טבעת יש מין פתח לא?
או שאולי את עושה חור למעלה וממלאת?
נכתב ע"י אז מה;818833:מתכון של ניקי ב.:
חביתת עין בקן של פיצה.
בבקשה:נכתב ע"י topo;819792:אני חסומה וזה נשמע לי ממש מעניין לגיוון.
אשמח אם תעלי...
תודה מראש!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים