ארון בחדר שינה: איפה אתן שמות את הפיאה? אשמח לקבל פתרון יצירתי/פרקטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;2001636:
הבעיה שלי שונה.
אני מחפשת פתרון לתוך הארון. כי אם אני מניחה על מדף (והמדף מספיק גבוה) אז השיער מתכווץ' ונהיה לו בחלק התחתון גל, אני רוצה שהראש יהיה על המדף אבל השיער של הפיאה יהיה באוויר.
מכאן נובעת הבעיה, ולכך אני מחפשת יצירתיות. כי אם הפאה עומדת בקצה המדף והשיער בחוץ, כאשר סוגרים את הארון השיער נמעך. חשבתי על מדף שיהיה קצר יותר בעומק.
בקיצור, יש רעיון? עדיף פתרון ל-2 פאות.

את יכולה לקנות ראש פאה יותר גבוה כך שהשיער לא יגלוש מחוץ לראש

בהצלחה
שרי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;2001636:
הבעיה שלי שונה.
אני מחפשת פתרון לתוך הארון. כי אם אני מניחה על מדף (והמדף מספיק גבוה) אז השיער מתכווץ' ונהיה לו בחלק התחתון גל, אני רוצה שהראש יהיה על המדף אבל השיער של הפיאה יהיה באוויר.
מכאן נובעת הבעיה, ולכך אני מחפשת יצירתיות. כי אם הפאה עומדת בקצה המדף והשיער בחוץ, כאשר סוגרים את הארון השיער נמעך. חשבתי על מדף שיהיה קצר יותר בעומק.
בקיצור, יש רעיון? עדיף פתרון ל-2 פאות.

הפתרון שנתתי בדיוק מתאים לבעיה שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;2001662:
דנתי, דנתי... נא להירגע.
גם לי הראש גבוה, וזה נוח כי כך שער הפאה לא מלחך את המדף והתסרוקת לא נהרסת.
אבל מה? רק רציתי להתפרע מעט בצדקנות עמוקה, וחזרתי בי.

דווקא טיפ שקיבלתי מפאנית - כדי לשמור על בייביליס או על גל פנימי באורך של הפאה:
לשים אותה על ראש נמוך יותר מהגובה שלה, לסלסל / לעגל את השיער בצורה המתאימה, ולתת לו 'להתרסק'.
זה עובד כמו רולים.

• הוסף לסימניות
לאמא שלי מוצמד לדלת של הארון מדפון קטן ממש שבאמצע יש לו כמין חתיכה קטנה כמו של מקל מטאטא בבובות של פעם מלמטה היה חור עגול ואז הבובה מתישבת על המקל ושאא הבובה והפאה משוחררים לאויר מקוה שהצלחתי להסביר את עצמי. כמןבן שזה הזמנה מיוחדת ולא משהו סטנדרט
דרך אגב יש לה כמה כאלה לאורך הדלת (ארון תליה)

• הוסף לסימניות
אולי תחברי מדף בדופן ארון התליה, ותחברי אות עם זויות כך שדופן אחת תהיה פתוחה.
בעומק יש מקום לשתי פאות.

• הוסף לסימניות
הפיתרון הכי טוב להחליף למטפחות
ומניסיון זה נכנס לכל מקום...

• הוסף לסימניות
תודה.
נראה לי שאלך על ההצעה להעביר לראש גבוה יותר, הפאב לא ארוכה אבל הראש קטן.
מי יכולה לעשות לי טובה ולמדוד גובה של ראש גבוה?
תודה

• הוסף לסימניות
יש שלושה גבהים, יש רגיל ויש ארוך ויש פאניות שיש להן גם בינוני. יותר קשה להשיג אבל מצאתי...
זה טוב לפאה רגילה, (פחות מהכתף) שלא תתקפל.

• הוסף לסימניות
אצלי בקשתי בארון חדר שינה בדלת הבודדת
שיגביהו את המדף העליון
כך שתא אחד גבוה לפאות ,והתא שמעליו צר למפות .
אני מניחה את הפאות על קופסת נעלים כך שקצות השיער למטה לא יתחכך בארון .
בהצלחה !

• הוסף לסימניות
אה...אה...אה... נו טוב, האמת שכרגיל על השידת החתלה... אבל נדמה לי שלפני שילדתי היה לה מקום בארון...

• הוסף לסימניות
אגב קניתי מפאנית אחת ראש שמתאים ל2 פיאות-קצרה וארוכה! יש דבר כזה למי שלא מכירה. (לא משנה שבאיזה נופש חצי נשבר...
אבל לי זו היתה ממש הצלה כשהשתמשתי בזה, רק שאני לא זוכרת מי הפאנית, נדמה לי שקוראים לה ברנדס ממעלות דפנה-משהי מכירה?

• הוסף לסימניות
אני הרמתי מדף אחד ב10 ס"מ יותר גבוה
ואת הפאות מניחה במדף מתחת. על הראש שלהן

• הוסף לסימניות
את הפאה היום-חולית אני מניחה במדף התחתון על ראש גבוה
ואת השבתית בתוך קופסת הפאה מתחת לתליה הקצרה (התליה מסודרת לי שחצאיות הקצרות קודם ואח"כ הבגדים הארוכים, )

• הוסף לסימניות
אצלי הארון תליה מחולק בפנים, צד אחד תליה ארוכה וצד שני יש מדף בגובה שנכנסת בו פאה או 2 ואיפור, ומתחת יש תליה, הקורה שמחזיקה את המדף לא יורדת עד סוף הארון אלא רק עד גובה המדף.
יש מראה על הדלת וזה מאד נח.
מקווה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
רק אצלי הפאה הקצרה עומדת על מדף רגיל אבל "נשי" (איפור וכו')
והארוכה בפשטות בתוך הקופסא מתחת לתליה בארון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gol;2004834:
אצלי הארון תליה מחולק בפנים, צד אחד תליה ארוכה וצד שני יש מדף בגובה שנכנסת בו פאה או 2 ואיפור, ומתחת יש תליה, הקורה שמחזיקה את המדף לא יורדת עד סוף הארון אלא רק עד גובה המדף.
יש מראה על הדלת וזה מאד נח.
מקווה שהובנתי.

נשמע מעניין, אבל לא לגמרי הבנתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....