- הוסף לסימניות
הבריכה פתוחה לעובדי העירייה בלבד עד 1/9.גם אני מעוניין לדעת
אגב לכאורה אמור גם להיפתח הבריכה העירונית
הבריכה פתוחה לעובדי העירייה בלבד עד 1/9.גם אני מעוניין לדעת
אגב לכאורה אמור גם להיפתח הבריכה העירונית
מבלי לדעת אם הדברים שנכתבו על העיריה נכונים, הדוגמא מהייטק לא נכונה.זה בדיוק כמו שלמכר שלך שעובד בהייטק יתנו להשתמש במוצר שהם פיתחו ללקוח... במחיר מוזל...
אתה מוזמן לעבוד בהייטק אם אין לך שום הטבה...
לא יודעת לגבי בריכה, אבל כמו שהיה מישהו שכתב שהעיריה מעוניינת לתת להם הטבות.אם הפרטים שרשומים פה נכונים אני ראשונת המוחות
אבל האמת נראה לי קצת הזוי
בסך הכל עובדי עירייה זה לאו דווקא חברי המועצה וראשי המחלקות
רוב עובדי הערייה הן גננות, מלוות בהסעות, פקידות וכדומה.
מה האינטרס הגדול של היושבים על השיבר לדאוג להם לבריכה סגורה למשך חודשיים?
לגבי זה מסכימה מאה אחוז.התושבים מפסידים? נו, שוין...
זה פחות נשמע לי. לא נראה לי שיש מישהו שרווחת המורות בוערת לו, על כל משרה שתתפנה יש 4 קופצות.מה אכפת לעיריה להיות לארג'ית איתן? זה אפילו לא עולה לה כסף...
זה גם נשמע לי בר תלונה חמורהאבל שיפתחו באופן רשמי בריכה עירונית רק לפלח מהאוכלוסייה?
נשמע לי מוגזם לחלוטין ולא עובר מסך בשביל שמישהו מהיושבים על ההחלטות יסתכן למען ציבור המורות הנערץ.
בהנחה שרוב עובדות העיריה הן גם תושבות העיר - פשוט מיידעים אותם מראש על האטרקציות ופותחים בעבורן רישום מוקדם.זה פחות נשמע לי. לא נראה לי שיש מישהו שרווחת המורות בוערת לו, על כל משרה שתתפנה יש 4 קופצות.
כשמדובר על לפרסם את מספר הטלפון להרשמה מוקדם יותר לעובדים- מילא, עובר לי בגרון
אבל שיפתחו באופן רשמי בריכה עירונית רק לפלח מהאוכלוסייה?
נשמע לי מוגזם לחלוטין ולא עובר מסך בשביל שמישהו מהיושבים על ההחלטות יסתכן למען ציבור המורות הנערץ.
זה מוכר ידוע ועתיק, מה לעשות.בהנחה שרוב עובדות העיריה הן גם תושבות העיר - פשוט מיידעים אותם מראש על האטרקציות ופותחים בעבורן רישום מוקדם.
מה לעשות שהן נרשמו בחופשיות (גם לנכדים, לפעמים...) וגמרו את הכרטיסים?
זה לא עניין של רווחת המורות. זה מעסיקים שחייבים לתת הטבות מסוימות לעובדים, וזו אחת מהן. שוב. לכאורה הכל בסדר. *רק* נתנו להן אפשרות מוקדמת להכנס למערכת ולרשום את בני משפחתן לאטרקציות הרצויות
לא, היא כתבה בפירוש שיכול להיות שהיה להם רישום מוקדם והכרטיסים אזלו.זה מוכר ידוע ועתיק, מה לעשות.
כתבו פה שהבריכה העירונית פתוחה באופן רשמי רק לעובדים.
לא שיש הרשמה ונגמרו הכרטיסים.
זה נשמע לי מופרך ועל זה דיברתי.
אם הפרטים שרשומים פה נכונים אני ראשונת המוחות
אבל האמת נראה לי קצת הזוי
בסך הכל עובדי עירייה זה לאו דווקא חברי המועצה וראשי המחלקות
רוב עובדי הערייה הן גננות, מלוות בהסעות, פקידות וכדומה.
מה האינטרס הגדול של היושבים על השיבר לדאוג להם לבריכה סגורה למשך חודשיים?
המורות/גננות/סייעות לא נהנות מההטבות הללו.לא יודעת לגבי בריכה, אבל כמו שהיה מישהו שכתב שהעיריה מעוניינת לתת להם הטבות.
מכירה מורה באחד הסמינרים בב"ב? גשי אליה ותשאלי (המורות מוגדרות בב"ב כעובדות עיריה). תופתעי מהתשובה...
זה ציבור גדול מאד. בב"ב זה המורות בסמינרים, הגגנות, הסייעות. מה אכפת לעיריה להיות לארג'ית איתן? זה אפילו לא עולה לה כסף...
התושבים מפסידים? נו, שוין...
(הדברים נאמרים מידיעה ברורה. לא השערה)
כתבתי מקודם השנה הייתי עובדת עיריה- ובכן הייתי סייעת מס' שעות ממש קטן ויכולתי להרשם ולקבל את כל ההטבות!המורות/גננות/סייעות לא נהנות מההטבות הללו.
וזה נאמר מידיעה ברורה
לא מורות בבית הספר או גננות של עמותה.המורות/גננות/סייעות לא נהנות מההטבות הללו.
וזה נאמר מידיעה ברורה
יש הטבות שהם לגיטימיות לחלוטין כמו מכירות מוקדמות וכרטיסים מוזלים.כתבתי מקודם השנה הייתי עובדת עיריה- ובכן הייתי סייעת מס' שעות ממש קטן ויכולתי להרשם ולקבל את כל ההטבות!
את מצחיקה, כי אין הבדל בין השניים.יש הטבות שהם לגיטימיות לחלוטין כמו מכירות מוקדמות.
ויש כאלה שבאות על חשבון התושבים ולא לגיטימיות בכלל.
מענייןכתבתי מקודם השנה הייתי עובדת עיריה- ובכן הייתי סייעת מס' שעות ממש קטן ויכולתי להרשם ולקבל את כל ההטבות!
אם יש לך הוכחה לדעתי כן, אבל אני עדיין לא מצאתי פה כזאת.נראה לך יש מה לפנות עם זה למבקר המדינה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים