דרוש מידע ארועי קיץ תשפג בני ברק

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה בדיוק כמו שלמכר שלך שעובד בהייטק יתנו להשתמש במוצר שהם פיתחו ללקוח... במחיר מוזל...

אתה מוזמן לעבוד בהייטק אם אין לך שום הטבה...
מבלי לדעת אם הדברים שנכתבו על העיריה נכונים, הדוגמא מהייטק לא נכונה.
הייטק זו חברה פרטית עם כסף פרטי. פה זה כסף ציבורי.
בהייטק אם לא מוצא חן בעיני הלקוח הוא לא קונה ולא משלם. פה מי שלא משלם מקבל תוך שבוע מכתב התראה על הדלת.

• הוסף לסימניות
אם הפרטים שרשומים פה נכונים אני ראשונת המוחות
אבל האמת נראה לי קצת הזוי
בסך הכל עובדי עירייה זה לאו דווקא חברי המועצה וראשי המחלקות
רוב עובדי הערייה הן גננות, מלוות בהסעות, פקידות וכדומה.
מה האינטרס הגדול של היושבים על השיבר לדאוג להם לבריכה סגורה למשך חודשיים?
לא יודעת לגבי בריכה, אבל כמו שהיה מישהו שכתב שהעיריה מעוניינת לתת להם הטבות.
מכירה מורה באחד הסמינרים בב"ב? גשי אליה ותשאלי (המורות מוגדרות בב"ב כעובדות עיריה). תופתעי מהתשובה...
זה ציבור גדול מאד. בב"ב זה המורות בסמינרים, הגגנות, הסייעות. מה אכפת לעיריה להיות לארג'ית איתן? זה אפילו לא עולה לה כסף...
התושבים מפסידים? נו, שוין...
(הדברים נאמרים מידיעה ברורה. לא השערה)

• הוסף לסימניות
אני מפרגנת בכיף לכל עובדי העיריה ליהנות!
אבל מבאס מאוד שלא דאגו השנה לפעילויות לתושבים, לעומת זאת יש ערים חילוניות שיש שם פעילויות שוות למגזר החרדי,

• הוסף לסימניות
לגבי זה מסכימה מאה אחוז.

מה אכפת לעיריה להיות לארג'ית איתן? זה אפילו לא עולה לה כסף...
זה פחות נשמע לי. לא נראה לי שיש מישהו שרווחת המורות בוערת לו, על כל משרה שתתפנה יש 4 קופצות.
כשמדובר על לפרסם את מספר הטלפון להרשמה מוקדם יותר לעובדים- מילא, עובר לי בגרון
אבל שיפתחו באופן רשמי בריכה עירונית רק לפלח מהאוכלוסייה?
נשמע לי מוגזם לחלוטין ולא עובר מסך בשביל שמישהו מהיושבים על ההחלטות יסתכן למען ציבור המורות הנערץ.

• הוסף לסימניות
נשמע לי מוגזם לחלוטין ולא עובר מסך בשביל שמישהו מהיושבים על ההחלטות יסתכן למען ציבור המורות הנערץ.
זה גם נשמע לי בר תלונה חמורה
אני מעוניינת לדעת אם זה אכן כך

• הוסף לסימניות
כן, הכסף השנה הלך לעובדי העיריה. וזה כולל משפחות מזכירות/סייעות/גננות ולא רק אלה שעובדים בבנין העיריה...
ואני יודעת את זה ממישהו שנמצא עמוק עמוק בעניני התרבות של העיריה.
גם אני באופן אישי הייתי השנה עובדת עיריה במס' שעות מועט מאד וקיבלתי הודעות על ההטבות ומופעי התרבות.
ולא, לא מימשתי אפילו לא אחד מהם אז אל תתנפלו עלי

• הוסף לסימניות
זה פחות נשמע לי. לא נראה לי שיש מישהו שרווחת המורות בוערת לו, על כל משרה שתתפנה יש 4 קופצות.
כשמדובר על לפרסם את מספר הטלפון להרשמה מוקדם יותר לעובדים- מילא, עובר לי בגרון
בהנחה שרוב עובדות העיריה הן גם תושבות העיר - פשוט מיידעים אותם מראש על האטרקציות ופותחים בעבורן רישום מוקדם.
מה לעשות שהן נרשמו בחופשיות (גם לנכדים, לפעמים...) וגמרו את הכרטיסים?
זה לא עניין של רווחת המורות. זה מעסיקים שחייבים לתת הטבות מסוימות לעובדים, וזו אחת מהן. שוב. לכאורה הכל בסדר. *רק* נתנו להן אפשרות מוקדמת להכנס למערכת ולרשום את בני משפחתן לאטרקציות הרצויות
לגבי מה שכתבה @רחלי- עיצוב פנים על השנה - אין לי מושג. יודעת איך זה עבד בשנים קודמות

• הוסף לסימניות
בהנחה שרוב עובדות העיריה הן גם תושבות העיר - פשוט מיידעים אותם מראש על האטרקציות ופותחים בעבורן רישום מוקדם.
מה לעשות שהן נרשמו בחופשיות (גם לנכדים, לפעמים...) וגמרו את הכרטיסים?
זה לא עניין של רווחת המורות. זה מעסיקים שחייבים לתת הטבות מסוימות לעובדים, וזו אחת מהן. שוב. לכאורה הכל בסדר. *רק* נתנו להן אפשרות מוקדמת להכנס למערכת ולרשום את בני משפחתן לאטרקציות הרצויות
זה מוכר ידוע ועתיק, מה לעשות.
כתבו פה שהבריכה העירונית פתוחה באופן רשמי רק לעובדים.
לא שיש הרשמה ונגמרו הכרטיסים.

זה נשמע לי מופרך ועל זה דיברתי.

• הוסף לסימניות
זה מוכר ידוע ועתיק, מה לעשות.
כתבו פה שהבריכה העירונית פתוחה באופן רשמי רק לעובדים.
לא שיש הרשמה ונגמרו הכרטיסים.

זה נשמע לי מופרך ועל זה דיברתי.
לא, היא כתבה בפירוש שיכול להיות שהיה להם רישום מוקדם והכרטיסים אזלו.
זה, בעצם, מה שקורה בכל האטרקציות השוות שבעיר בכל שנה. את מחכה להירשם לטיול הגדול. נכנסת למערכת בשניה שאפשר - ואין כרטיסים. איך? זו בדיוק התשובה.
וההשלמה הזו - עומה ומבהירה כמה הצביור השלים עם הנבזות הזו

• הוסף לסימניות
אם הפרטים שרשומים פה נכונים אני ראשונת המוחות
אבל האמת נראה לי קצת הזוי
בסך הכל עובדי עירייה זה לאו דווקא חברי המועצה וראשי המחלקות
רוב עובדי הערייה הן גננות, מלוות בהסעות, פקידות וכדומה.
מה האינטרס הגדול של היושבים על השיבר לדאוג להם לבריכה סגורה למשך חודשיים?

לא יודעת לגבי בריכה, אבל כמו שהיה מישהו שכתב שהעיריה מעוניינת לתת להם הטבות.
מכירה מורה באחד הסמינרים בב"ב? גשי אליה ותשאלי (המורות מוגדרות בב"ב כעובדות עיריה). תופתעי מהתשובה...
זה ציבור גדול מאד. בב"ב זה המורות בסמינרים, הגגנות, הסייעות. מה אכפת לעיריה להיות לארג'ית איתן? זה אפילו לא עולה לה כסף...
(הדברים נאמרים מידיעה ברורה. לא השערה)
המורות/גננות/סייעות לא נהנות מההטבות הללו.
וזה נאמר מידיעה ברורה

• הוסף לסימניות
הזיה של ממש, זה חוקי הדבר הזה?
אם לא אני שוקלת להתלונן.
בשביל מה בדיוק אני משלמת ארנונה?? מישהו מוכן להסביר לי?
בשביל לפרנס את העכברים וראש העיר שלהם??
ושלא יגידו לי חילול ה' בבחירות..
שיחפשו את התושבים, מקווה מאד שיריצו מועמד מש"ס באמת,
ולא, אין לי שום קשר לשס ובחיים לא הצבעתי להם,
אבל שפעם אחת יגיע מועמד שצריך להוכיח את עצמו, ולא יגידו לי ביטול תורה לטפל בבעיות של העיר..

• הוסף לסימניות
וזה נאמר מידיעה ברורה
כתבתי מקודם השנה הייתי עובדת עיריה- ובכן הייתי סייעת מס' שעות ממש קטן ויכולתי להרשם ולקבל את כל ההטבות!

• הוסף לסימניות
וזה נאמר מידיעה ברורה
לא מורות בבית הספר או גננות של עמותה.
מורות בסמינרים, וגננות וסייעות של גני עיריה.
בוודאות הן זכאיות להטבות הללו (דיברתי בעצמי עם מורה בסמינר)

• הוסף לסימניות
כתבתי מקודם השנה הייתי עובדת עיריה- ובכן הייתי סייעת מס' שעות ממש קטן ויכולתי להרשם ולקבל את כל ההטבות!
יש הטבות שהם לגיטימיות לחלוטין כמו מכירות מוקדמות וכרטיסים מוזלים.
במקרה בעבר הייתי רשומה לועד עובדים של העירייה בתור מלווה בהסעות ואני עדיים מקבלת מיילים מהם מדי פעם
רכישת ילקוטים מוזלת זה לגיטימי לחלוטין

ויש כאלה שבאות על חשבון התושבים ולא לגיטימיות בכלל.

יכלת להרשם לארועי תרבות השנה?
יכולה ללכת לבריכה העירונית?
אם כן אשמח שתעלי, שיהיה למבקר המדינה עוד קצת עבודה.

• הוסף לסימניות
יש הטבות שהם לגיטימיות לחלוטין כמו מכירות מוקדמות.

ויש כאלה שבאות על חשבון התושבים ולא לגיטימיות בכלל.
את מצחיקה, כי אין הבדל בין השניים.
אם לדוגמא עיריית בני ברק מקצה 3 אוטובוסים לטיול לצפון, ופותחת רישום מוקדם לעובדי עיריה שממלאים את האוטובוסים בששון ובשמחה - אין סיכוי ליתר התושבים להירשם לטיול הזה.
וזה קורה על בסיס שנתי...

• הוסף לסימניות
נראה לך יש מה לפנות עם זה למבקר המדינה?
אם יש לך הוכחה לדעתי כן, אבל אני עדיין לא מצאתי פה כזאת.

אני פניתי למבקר המדינה בתחילת החודש לגבי עיריית בני ברק, בינתיים עוד לא השתנה משהו אבל לכי תדעי.
הקטע שהם עובדים שם אבל גם די מוגבלים ביכולות שלהם
בעבר פניתי לגבי טיפת חלב והם דיברו איתי כמה פעמיים, הקשיבו והכילו אבללא היה להם הרבה מה להושיע תכלס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.