- הוסף לסימניות
מי מנהלי הקבוצה ?קבוצת וואצפ למידע ועידכונים בפרויקט פרימיום נתיבות של שריקי
![]()
אם זה ארזי הנגב זה אסון להפיץ את זה בלי לעדכן
מי מנהלי הקבוצה ?קבוצת וואצפ למידע ועידכונים בפרויקט פרימיום נתיבות של שריקי
![]()
מדוע לא לקנות אצלו ?כי יש לי חבר שרוצה לקנות עכשיו זכות מימשו שלא עומד בתשלומיםאתה מטעה אנשים (מקווה שלא במודע)
אני מאוד הייתי ממליץ שלא לקנות כרגע אצלו (מי שרוצה שיעבור לאישי
התלונות עליו בנתיבות מרקיעות שחקים
בגדול הבעיה עכשיו אצלו זה התשלומים שצריך לשלם ממש מיד כמעט הכל וכמעט שאין גמישות בנושאמדוע לא לקנות אצלו ?כי יש לי חבר שרוצה לקנות עכשיו זכות מימשו שלא עומד בתשלומים
שריקי מסכים להכניס מישהו במקום?אנחנו רכשנו דירת 4 חדרים בפרויקט "פרימיום" של ארזי הנגב וכעת אנחנו מחפשים רוכש שיכנס במקומנו
מי שרלוונטי לו ניתן ליצור קשר במייל : diranetivotgmail.com
מוזמן להצטרף לקבוצה של הרוכשיםרכשנו דירה אצל עודד שריקי ב"מבצע" מליון ש"ח.
(פלוס השחלה בחוזה של מחסן בכ-30 K ש"ח נוספים, שלא הוזכר ע"י נציג המכירות בשיחה המקדימה)
בחוזה שעשינו לפני 5 חודשים התחייבנו לשלם רבע מליון מיד עם קבלת השוברים והשאר תוך 7 חודשים מחתימה החוזה.
בע"פ אמרו לנו שהנפקת השוברים היא יחד עם היתרי הבניה .
אמממה... עברו 5 חודשים, השוברים הונפקו אפילו שאין עדיין היתרי בניה, (איך בנק נותן ערבות על פרויקט ללא היתרי בניה? אולי בגלל המוניטין של שריקי) מאידך ההתחייבות של הקבלן היא איכלוס תוך 36 חודש מקבלת היתרי הבניה.
משמעות הדבר שיתכן שנשלם את התשלום של כל הדירה לפני היתרי הבניה!
בקיצור הרוכשים הם חברת המימון מלא-מלא של חברת הבניה עם ריבית רצחנית שתשולם שלש שנים ויתכן אף יותר.
בסופו של דבר אין כאן לא מבצע ולא נעליים.
2) עברתי על החוזה והבחנתי בסעיף שעלויות ערבות הבנקאית (אחוז) תחול על הקונה מישהו יודע האם ברצינות הולכים להפיל עלינו עלות נוספת?
מישהו מכיר התאחדות רוכשים?
מתקדם מאוד. איזה בניין אתה? רוב הבניינים בהתקדמות. יש חלק שלאיש למישהו מידע מה קורה עם הפרוייקט הזה? האם זה מתקדם?
על מה אתה מדבר?? יש מלא בניינים שכבר סיימו שלד ועובדים על גמרים. רוב הבניינים בהתקדמותבגדול הבעיה עכשיו אצלו זה התשלומים שצריך לשלם ממש מיד כמעט הכל וכמעט שאין גמישות בנושא
אבל לגבי איכות מאוד מרוצים מהבניה שלו
נכון שיש בעיות במנהטן ואנשים התלוננו אבל יחסית לקבלנים אחרים נראה לי שהוא עדין לוקח באיכות
תסתכל לדוגמא על הפרויקט שמאחורי אלי זול שם ממש מוצלח ואני יודע מידיעה מקרוב משפחה
יש לי גם חברים שקנו בפרויקט פרימיום בסוף נווה שרון וגם שם הבעיה שכולם נחנקו איתה זה למכור את הבית מיד ולשלם גם שכירות וגם משכנתא אפילו שעדיין לא התחילו לעבוד בקרקע אלא רק קיבלו היתרי בניה
@צור1 אני טועה במשהו ? א"כ אשמח שתתקן אותי
בגדול הבעיה עכשיו אצלו זה התשלומים שצריך לשלם ממש מיד כמעט הכל וכמעט שאין גמישות בנושא
נכון שיש בעיות במנהטן ואנשים התלוננו אבל יחסית לקבלנים אחרים נראה לי שהוא עדין לוקח באיכות
תסתכל לדוגמא על הפרויקט שמאחורי אלי זול שם ממש מוצלח ואני יודע מידיעה מקרוב משפחה
יש לי גם חברים שקנו בפרויקט פרימיום בסוף נווה שרון וגם שם הבעיה שכולם נחנקו איתה זה למכור את הבית מיד ולשלם גם שכירות וגם משכנתא אפילו שעדיין לא התחילו לעבוד בקרקע אלא רק קיבלו היתרי בניה
אני לא בשום בנין (לצערי). מברר בשביל חבר שהשקיע שם.מתקדם מאוד. איזה בניין אתה? רוב הבניינים בהתקדמות. יש חלק שלא
בגדול הבעיה עכשיו אצלו זה התשלומים שצריך לשלם ממש מיד כמעט הכל וכמעט שאין גמישות בנושא
שלחו פה למעלה קישור לקבוצה. שיכנס לשם. כבר כולנו בחרנו כלים סניטרים וריצוף דלתות וכואני לא בשום בנין (לצערי). מברר בשביל חבר שהשקיע שם.
מה אתה רוצה ? אתה לא מסתכל על התאריכים ? אני כתבתי ב01/01/24על מה אתה מדבר?? יש מלא בניינים שכבר סיימו שלד ועובדים על גמרים. רוב הבניינים בהתקדמות
נו זה לא התקדמות?? הקצב מעולה ועוד בזמן מלחמהלא כל הפרויקט מתקדם כזה מהר ה3 בנינים שנמצאים בסוף נווה שרון עדיין בקומה 4-5
מצרף תמונות מחנוכה
צפה בקובץ המצורף 1863887
צפה בקובץ המצורף 1863888
צפה בקובץ המצורף 1863889
צפה בקובץ המצורף 1863890צפה בקובץ המצורף 1863893
התקדמות מעולה לא התלוננתי הוא עומד בזמנים שלו אין תלונותנו זה לא התקדמות?? הקצב מעולה ועוד בזמן מלחמה
נו בסדר הוא לא צריך לאכלס את כל הפרוייקט בבת אחת. זה פרוייקט עצום די ברור שיש פערים בין מגרשים ובניינים.התקדמות מעולה לא התלוננתי הוא עומד בזמנים שלו אין תלונות
אבל יש פער גדול בין החלקות בפרויקט ראיתי בנין שעושים ריצוף ובנין שרק עובדים על החניון (נראה לי זה בניין 12)
הטופס 4 ביניהם יהיה בפער משמעותי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים