התייעצות ארזי הנגב (עודד שריקי) נתיבות, מה ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות
אתה מטעה אנשים (מקווה שלא במודע)
אני מאוד הייתי ממליץ שלא לקנות כרגע אצלו (מי שרוצה שיעבור לאישי
התלונות עליו בנתיבות מרקיעות שחקים
מדוע לא לקנות אצלו ?כי יש לי חבר שרוצה לקנות עכשיו זכות מימשו שלא עומד בתשלומים

• הוסף לסימניות
מדוע לא לקנות אצלו ?כי יש לי חבר שרוצה לקנות עכשיו זכות מימשו שלא עומד בתשלומים
בגדול הבעיה עכשיו אצלו זה התשלומים שצריך לשלם ממש מיד כמעט הכל וכמעט שאין גמישות בנושא
אבל לגבי איכות מאוד מרוצים מהבניה שלו
נכון שיש בעיות במנהטן ואנשים התלוננו אבל יחסית לקבלנים אחרים נראה לי שהוא עדין לוקח באיכות
תסתכל לדוגמא על הפרויקט שמאחורי אלי זול שם ממש מוצלח ואני יודע מידיעה מקרוב משפחה
יש לי גם חברים שקנו בפרויקט פרימיום בסוף נווה שרון וגם שם הבעיה שכולם נחנקו איתה זה למכור את הבית מיד ולשלם גם שכירות וגם משכנתא אפילו שעדיין לא התחילו לעבוד בקרקע אלא רק קיבלו היתרי בניה
@צור1 אני טועה במשהו ? א"כ אשמח שתתקן אותי

• הוסף לסימניות
אנחנו רכשנו דירת 4 חדרים בפרויקט "פרימיום" של ארזי הנגב וכעת אנחנו מחפשים רוכש שיכנס במקומנו
מי שרלוונטי לו ניתן ליצור קשר במייל : diranetivot :)gmail.com

• הוסף לסימניות
אנחנו רכשנו דירת 4 חדרים בפרויקט "פרימיום" של ארזי הנגב וכעת אנחנו מחפשים רוכש שיכנס במקומנו
מי שרלוונטי לו ניתן ליצור קשר במייל : diranetivot :)gmail.com
שריקי מסכים להכניס מישהו במקום?

• הוסף לסימניות
רכשנו דירה אצל עודד שריקי ב"מבצע" מליון ש"ח.
(פלוס השחלה בחוזה של מחסן בכ-30 K ש"ח נוספים, שלא הוזכר ע"י נציג המכירות בשיחה המקדימה)
בחוזה שעשינו לפני 5 חודשים התחייבנו לשלם רבע מליון מיד עם קבלת השוברים והשאר תוך 7 חודשים מחתימה החוזה.
בע"פ אמרו לנו שהנפקת השוברים היא יחד עם היתרי הבניה .
אמממה... עברו 5 חודשים, השוברים הונפקו אפילו שאין עדיין היתרי בניה, (איך בנק נותן ערבות על פרויקט ללא היתרי בניה? אולי בגלל המוניטין של שריקי) מאידך ההתחייבות של הקבלן היא איכלוס תוך 36 חודש מקבלת היתרי הבניה.
משמעות הדבר שיתכן שנשלם את התשלום של כל הדירה לפני היתרי הבניה!
בקיצור הרוכשים הם חברת המימון מלא-מלא של חברת הבניה עם ריבית רצחנית שתשולם שלש שנים ויתכן אף יותר.
בסופו של דבר אין כאן לא מבצע ולא נעליים.
2) עברתי על החוזה והבחנתי בסעיף שעלויות ערבות הבנקאית (אחוז) תחול על הקונה מישהו יודע האם ברצינות הולכים להפיל עלינו עלות נוספת?
מישהו מכיר התאחדות רוכשים?
מוזמן להצטרף לקבוצה של הרוכשים
https://chat.whatsapp.com/B9WxsLTcvoC223gBYCjJj7

• הוסף לסימניות
יש למישהו מידע מה קורה עם הפרוייקט הזה? האם זה מתקדם?

• הוסף לסימניות
בגדול הבעיה עכשיו אצלו זה התשלומים שצריך לשלם ממש מיד כמעט הכל וכמעט שאין גמישות בנושא
נכון שיש בעיות במנהטן ואנשים התלוננו אבל יחסית לקבלנים אחרים נראה לי שהוא עדין לוקח באיכות
תסתכל לדוגמא על הפרויקט שמאחורי אלי זול שם ממש מוצלח ואני יודע מידיעה מקרוב משפחה
יש לי גם חברים שקנו בפרויקט פרימיום בסוף נווה שרון וגם שם הבעיה שכולם נחנקו איתה זה למכור את הבית מיד ולשלם גם שכירות וגם משכנתא אפילו שעדיין לא התחילו לעבוד בקרקע אלא רק קיבלו היתרי בניה
על מה אתה מדבר?? יש מלא בניינים שכבר סיימו שלד ועובדים על גמרים. רוב הבניינים בהתקדמות

• הוסף לסימניות

אני לא בשום בנין (לצערי). מברר בשביל חבר שהשקיע שם.
שלחו פה למעלה קישור לקבוצה. שיכנס לשם. כבר כולנו בחרנו כלים סניטרים וריצוף דלתות וכו

• הוסף לסימניות
לא כל הפרויקט מתקדם כזה מהר ה3 בנינים שנמצאים בסוף נווה שרון עדיין בקומה 4-5
מצרף תמונות מחנוכה

IMG-20241229-WA0022.jpg

IMG-20241229-WA0020.jpg

IMG-20241229-WA0018.jpg

IMG-20241229-WA0016.jpg
IMG-20241229-WA0014.jpg

• הוסף לסימניות
על מה אתה מדבר?? יש מלא בניינים שכבר סיימו שלד ועובדים על גמרים. רוב הבניינים בהתקדמות
מה אתה רוצה ? אתה לא מסתכל על התאריכים ? אני כתבתי ב01/01/24
וגם כיום עדיין לא כל הפרויקט גמור אפילו שלד בוא לשטח ותיראה

• הוסף לסימניות
לא כל הפרויקט מתקדם כזה מהר ה3 בנינים שנמצאים בסוף נווה שרון עדיין בקומה 4-5
מצרף תמונות מחנוכה

צפה בקובץ המצורף 1863887

צפה בקובץ המצורף 1863888

צפה בקובץ המצורף 1863889

צפה בקובץ המצורף 1863890צפה בקובץ המצורף 1863893
נו זה לא התקדמות?? הקצב מעולה ועוד בזמן מלחמה

• הוסף לסימניות
נו זה לא התקדמות?? הקצב מעולה ועוד בזמן מלחמה
התקדמות מעולה לא התלוננתי הוא עומד בזמנים שלו אין תלונות
אבל יש פער גדול בין החלקות בפרויקט ראיתי בנין שעושים ריצוף ובנין שרק עובדים על החניון (נראה לי זה בניין 12)
הטופס 4 ביניהם יהיה בפער משמעותי

• הוסף לסימניות
התקדמות מעולה לא התלוננתי הוא עומד בזמנים שלו אין תלונות
אבל יש פער גדול בין החלקות בפרויקט ראיתי בנין שעושים ריצוף ובנין שרק עובדים על החניון (נראה לי זה בניין 12)
הטופס 4 ביניהם יהיה בפער משמעותי
נו בסדר הוא לא צריך לאכלס את כל הפרוייקט בבת אחת. זה פרוייקט עצום די ברור שיש פערים בין מגרשים ובניינים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה