המוכשר !!!
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
לא על כאלו מסעדות דובר פהלמה באמת?
אני בני ברקית והייתי מאד רוצה שתהיה לי אפשרות להזמין משטיסל או מ"מוכן ומזומן" ולא כל פעם שאני רוצה לקנות צהרים אני צריכה להגיע עד החנות.
לא על כאלו מסעדות דובר פהלמה באמת?
אני בני ברקית והייתי מאד רוצה שתהיה לי אפשרות להזמין משטיסל או מ"מוכן ומזומן" ולא כל פעם שאני רוצה לקנות צהרים אני צריכה להגיע עד החנות.
למי שמתאים בית יוסףאני חושבת שחסרה גם מסעדה חלבית טובה כדוגמת לאונרדו בהכשר טוב . לא רק בשרית
פשוט כל הפרמטרים שקיימים בלאונרדו, לשכפל למקום נוסף, לא מדי קרוב לרובעים החרדיים. אין בכלל היצע של מסעדות באשדוד.
אהמממ
רובע ח', מצאת איפה
קרה לי שהגעתי לרופא ברובע ח' ושאלו אותי אם אני מפה, כי לא מכירים אותי
אופי קצת קרייתי, מתובל במעט חוסר טקט, מה שמרגיש לי פחות לוקיישן למסעדה לאנשים שרוצים לשבת באינטימיות...
מרכז כלניות יכול להיות מקום מהמהם למסעדהלא, זה לא בחלק החרדי.
זה בחלק המתחרד, איפה שהרוסים והכלבים.
אבל קודם כל - שיבנו. אחר כך נראה מה יתפתח ומי יגיע לשם...
והקטע של החוסר טקט זה כנראה כי נפלת על כאלו. יש פה כמה טיפוסות כאלו, כמו בכל מקום.
לי זה מרגיש סוג של כפר באמצע העיר, אוירה נינוחה וכיפית, רגועה - אבל עם מאפיינים של עיר במרחק קפיצונת.
חוי תודה שבאת, כולם חיכו לך.זה מקום דוחה, סליחה על הביטוי
אבל אולי אם יקחו שם מקום גדול וישפצו יפה...
מלכתחילה לא היה מגרה אותי ללכת למסעדה במקום הזה
חוי תודה שבאת, כולם חיכו לך.
אוקיי כבר סוכם שממשיכים לבשל בבית וחלאס. וכשממש נתגעגע למסעדה נשתדל לעשות צילחות הגון ושלומלישראל.
איזה חלק בהודעה התעצבן לך?
כרגע, אבל יש לו בהחלט פוטנציאל לא מבוטל!זה מקום דוחה, סליחה על הביטוי
בדיוק זה מה שצריך מחפשים איפה לצאתומסעדה כמו שלוימלה בבני ברק, שיש לו קומת גלריה לכל מי שרוצה לאכול בשקט?
לדעתי, דבר כזה בהחלט יכול להיות פתרון טוב למי שרוצה מסעדה אינטימית, גם בתוך הקישקע של רובע ז'.
יש 2 ברובע זחנות תיקים, מזוודות
נצרך
יש. מודנרתיק.חנות תיקים, מזוודות
נצרך
יש. משהו עם טיים בתחילת הורקנוס, ודיאמונד טיים בז' החדשה.חנות שעונים
פצצה של רעיון!מסעדה זה באמת משהו שממש חסר, אפשר לפתוח באיזור התעשייה זה מספיק רחוק מהאיזורים החרדיים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים