דרוש מידע אשדודים- מה צריך?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שחסרה גם מסעדה חלבית טובה כדוגמת לאונרדו בהכשר טוב . לא רק בשרית
פשוט כל הפרמטרים שקיימים בלאונרדו, לשכפל למקום נוסף, לא מדי קרוב לרובעים החרדיים. אין בכלל היצע של מסעדות באשדוד.
למי שמתאים בית יוסף
יש כמה וכמה אופציות אולי לה בדיוק כמו לאונרדו אבל יש כמעט

• הוסף לסימניות
אהמממ
רובע ח', מצאת איפה
קרה לי שהגעתי לרופא ברובע ח' ושאלו אותי אם אני מפה, כי לא מכירים אותי
אופי קצת קרייתי, מתובל במעט חוסר טקט, מה שמרגיש לי פחות לוקיישן למסעדה לאנשים שרוצים לשבת באינטימיות...
לא, זה לא בחלק החרדי.
זה בחלק המתחרד, איפה שהרוסים והכלבים.

אבל קודם כל - שיבנו. אחר כך נראה מה יתפתח ומי יגיע לשם...

והקטע של החוסר טקט זה כנראה כי נפלת על כאלו. יש פה כמה טיפוסות כאלו, כמו בכל מקום.
לי זה מרגיש סוג של כפר באמצע העיר, אוירה נינוחה וכיפית, רגועה - אבל עם מאפיינים של עיר במרחק קפיצונת.
מרכז כלניות יכול להיות מקום מהמהם למסעדה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה מקום דוחה, סליחה על הביטוי
אבל אולי אם יקחו שם מקום גדול וישפצו יפה...:rolleyes:
מלכתחילה לא היה מגרה אותי ללכת למסעדה במקום הזה

• הוסף לסימניות
זה מקום דוחה, סליחה על הביטוי
אבל אולי אם יקחו שם מקום גדול וישפצו יפה...:rolleyes:
מלכתחילה לא היה מגרה אותי ללכת למסעדה במקום הזה
חוי תודה שבאת, כולם חיכו לך.

אוקיי כבר סוכם שממשיכים לבשל בבית וחלאס. וכשממש נתגעגע למסעדה נשתדל לעשות צילחות הגון ושלומלישראל.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ומסעדה כמו שלוימלה בבני ברק, שיש לו קומת גלריה לכל מי שרוצה לאכול בשקט?
לדעתי, דבר כזה בהחלט יכול להיות פתרון טוב למי שרוצה מסעדה אינטימית, גם בתוך הקישקע של רובע ז'.
בדיוק זה מה שצריך מחפשים איפה לצאת
זוגות צעירים וכו' ,
ואין איפה .

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מסעדה עם מקום ישיבה והכשר טוב דחוף!!
אבל לא ברובע ז'
כי מה בעצם מחפשים? מסעדה בשרית או חלבית ,עם מקום ישיבה נורמלי!!!
וברובע ז' זה לא יהיה....
אם זה יהיה ברובע אחר זה ילך ממש!

• הוסף לסימניות
אפשר גם באזורים יותר קרובים.
גם לאזורי התעשיה מגיעים הרבה חרדים 'משלנו' ועובדים שם. חוץ מזה - מי שיצא - למה שינדוד למקום רחוק כל כך? יש רבעים לא חרדיים לחלוטין שאפשר להקים בהם מסעדה, ויהיה לא פחות נעים לשבת שם מאשר באזורים שוממים יחסית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה