עזרה אשדוד, שלישייה, ושידת החתלה

• הוסף לסימניות
האם למישהו באזור אשדוד יש שידת החתלה במצב טוב, למסירה או למכירה?

(לא צריך שלוש, אפשר לטפל כל פעם בתינוק אחד)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
האם למישהו באזור אשדוד יש שידת החתלה למסירה במצב טוב?

(לא צריך שלוש, אפשר לטפל כל פעם בתינוק אחד)
מירי, אני רואה שלחברה שלך יש חברה טובה ומסורה
אתמול מטפלת , היום שידה.
מאחלת לעצמי- גם שלישיה וגם כזו חברה:)

• הוסף לסימניות
אתמול מטפלת , היום שידה.
מחר טיטולים ותחליפי חלב.

אם מישהו יודע על הנחות או מענקים לשלישיות (כאן כבר לא חובה באשדוד)
של מוצרי תינוקות, הוא יחסוך לי לפתוח אשכול חדש.

• הוסף לסימניות
בעבר, מכתב לחברות של טיטולים, עזר
תחליפי חלב, חסדי נעמי עוזרים גם לתינוק אחד אז כנראה לשלישיה גם.
צריך לבקש מהם טופס ממלאים ומפקססים בחזרה

• הוסף לסימניות
היות שאין לי שידה וגם לא ניסיון אני תורמת את חלקי - כדאי לשנות את הפתיח, יען כשכתוב 'למסירה' זה נשמע שאת מציעה את השידה ואם אני לא צריכה אותה, למה שאפתח?
(אם כי לקבל שלישייה זה רעיון!)
וכל הכבוד לכולם!

• הוסף לסימניות
מחר טיטולים ותחליפי חלב.

אם מישהו יודע על הנחות או מענקים לשלישיות (כאן כבר לא חובה באשדוד)
של מוצרי תינוקות, הוא יחסוך לי לפתוח אשכול חדש.
חמוד. מכירה גם את המשפחה שנולדו לה השלישיה. משפחה מקסימה

• הוסף לסימניות
מירי, אגודת אפרת עוזרת לשלישיות אם אני לא טועה בכל מיני פריטים ראשונים.
צריך להגיש בקשה.

חברה, למי שיש כאן שלישיה, איפה נותנים דברים?
שתפו קצת..

• הוסף לסימניות
אם פונים אליהם לפני הלידה
לא יודעת מה קורה אחרי...
צריך לצרף אישור מהכולל שהבעל לומד או תלוש והם נותנים ביגוד ראשוני ועגלת תאומים,יש מקרים שגם מיטת תינוק כדאי לברר מולם פרטים מדויקים.

• הוסף לסימניות
אגב, לעזר מציון יש מערך של מתנדבות לעזרה עם תאומים ושלישיות. נראה לי עם שלישייה צריך כל יד נוספת (מאחר ולאמא יש רק 2;)).

• הוסף לסימניות
צריך לצרף אישור מהכולל שהבעל לומד או תלוש והם נותנים ביגוד ראשוני ועגלת תאומים,יש מקרים שגם מיטת תינוק כדאי לברר מולם פרטים מדויקים.
לי הם נתנו טיטולים ומגבונים לשמונה חודשים

• הוסף לסימניות
אצלינו במשפחה המורחבת כשנולדה השלישיה,
- דוקטור בייבי נתנו ארגז מלא אביזרים.
- תנובה נתנו זיכוי ל100 שקיות חלב
- אגודת אפרת- נתנה עגלת תאומים של איזי בייבי.
- בטר אנד דיפרנט- נתנו דייסות
- יד אליעזר - מטרנות

(וסתם אם האמא מעונינת לשוחח ולשמוע מנסיון של עוד אם לשלישיה- בשמחה אקשר בינכן...)

• הוסף לסימניות
אל תבנו הרבה על מתנות
תנובה באמת נתנו תלושים ל100 חלב, אגודת אפרת נתנו 3 ארגזים עם דברים שוים (לא עגלה, ולא מתקרב), אבל השאר לא שווה את המאמץ. ושלחנו עשרות מכתבים.
מעודכן ללפני כ10 שנים. החבר'ה גדלו....:)

• הוסף לסימניות
אהה. ושכחתי.
יד אליעזר נותנים 3 מטרנה לחודש לכל תינוק. גם לא לשלישייה. אך בשלישייה זה מאד משמעותי.
יש להם נציגים בכל עיר, צריך לברר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה