אלרגיה אשכול אלרגיות מרכזי

בגדול כל הבדיקות נעשות רק מעל גיל שנה
במצב הנוכחי יש להימנע מחלב
יש לבדוק עכשיו
זה תלוי לפי רופא
לי בדקו כבר בגיל 7 חודש
בכול מקרה לוודא שרשום בתרשומת רפואית לפני גיל 9 חודש שיש אלרגיה בשביל ביטוח לאומי

שואלת בשביל מישהו
האם חייב מסמך מאלרגולוג?
יש לה חוות דעת מרופא גסטרו על האלרגיה
וכן מזרק אפיפן

כן.
לבן שלי יש גם אלרגיה מסכנת חיים למזונות וגם EOE (דלקת אלרגית של הושט) ולכן הוא מטופל גם באלרגיה וגם בגסטרו והמכתב מהרופאת גסטרו לא הספיק להם.
על דלקת אלרגית של הוושט ניתן לקבל 100% אחוז נכות. (לידיעה)

אנחנו ניסינו אבל נתנו לנו רק 50%.
אמרו לנו שמקבלים 100% רק במקרה שהוא ניזון דרך צינור.
לא, אני מכירה ילד עם אלרגיה בוושט ללא הזנה בצינור והוא מקבל 100% נכות.
למיטב זכרוני, האמא סיפרה לי שהם הגישו תביעה עבור הפרעות אכילה.

מעניין. יכול להיות שזה משתנה ממקרה למקרה.
אני דיברתי עם העמותה למימוש זכויות והם אמרו לי שאין טעם לערער.
הבן שלי היה מאוד מוגבל בתזונה לתקופה ארוכה (אכל רק פורמולה רפואית ומזונות בודדים) אבל היום הוא מטופל בתרופות (סטרואידים ו-PPI) ואוכל הכל חוץ מהאלרגנים מסוג IGE (חלב ושומשום).

מעניין. יכול להיות שזה משתנה ממקרה למקרה.
אני דיברתי עם העמותה למימוש זכויות והם אמרו לי שאין טעם לערער.
הבן שלי היה מאוד מוגבל בתזונה לתקופה ארוכה (אכל רק פורמולה רפואית ומזונות בודדים) אבל היום הוא מטופל בתרופות (סטרואידים ו-PPI) ואוכל הכל חוץ מהאלרגנים מסוג IGE (חלב ושומשום).
מתי דברת איתם?
כי גם הם הלכו דרך ************ זכויות (לפני שנתיים בערך)

הגשתי בקשה לאחרונה בעקבות אלרגיה + חשש לאסטמה + אוטופיק. קיבלתי זימון לועדה.
האם ידוע למישהו אם זה אומר שאין סיכוי לקבל קצבה?
האם יש משהו שכדאי להביא או לשים לב אליו בועדה?
אשמח לשמוע מבעלי נסיון.
תודה רבה לעונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה