לוקחים תוסף סידןאגב, לגבי אלרגיה לחלבי.
מה עושים שלא יהיה חסר סידן?
לתינוק?לוקחים תוסף סידן
יש טיפות סידן לתינוקותלתינוק?
לצערי היא לא מסכימה מטרנה צמחית...יש טיפות סידן לתינוקות
אבל אם הוא אוכל פורמולה צמחית, מאמינה שיש בזה סידן
כדאי לבדוק
ילד שאוכל תזונה כללית ונטולת חלב אכן צריך תגבורת סידן.לצערי היא לא מסכימה מטרנה צמחית...
ינקה עד גיל שנה וקצת, ומאז הרופאה אמרה שאין צורך בתמ"ל
אני רק תוהה לגבי הסידן...
אבדוק את זה
גם בחלב סויה יש סידןלצערי היא לא מסכימה מטרנה צמחית...
ינקה עד גיל שנה וקצת, ומאז הרופאה אמרה שאין צורך בתמ"ל
אני רק תוהה לגבי הסידן...
אבדוק את זה
בן כמה הוא? טחינה עשירה בסידן, ובסויה יש גם סידןלתינוק?
בדיוק דיברתי עם משהי שעושה עכשיו בתל השומר הקופה משלמת לה את הטיפולזה לא יקר בכלל.
גם בבתי חולים זה בדרך כלל בתשלום פרטי, ויקר יותר.
עד לא מזמן היו מתחילים מגיל 4-5. היום כבר עושים מגיל שנה.וגם מאיזה גיל ממליצים להתחיל את תוכנית החשיפה בדרכ?
איפה אפשר לעשות חוץ מבתי חולים? כדי לא לחכות זמן המתנה ככ ארוך...עד לא מזמן היו מתחילים מגיל 4-5. היום כבר עושים מגיל שנה.
מגיל שנה לכל סוגי האלרגיות?עד לא מזמן היו מתחילים מגיל 4-5. היום כבר עושים מגיל שנה.
תלוי בבית חוליםמגיל שנה לכל סוגי האלרגיות?
בטוחה שרק חצי שנה?בשיבא התור הוא חצי שנה המתנה
רק אין לי מושג מאיזה גיל הם מקבלים
איזה רמה מדובר אצלך?זה הזמן שאני מחכה לשיבא..באסף הרופא התור הוא של 4 שנים לפחות
אולי זה תלוי ברמת האלרגיה?!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים