אשכול אמירות כנף

מצב
הנושא נעול.
כשאתה לא מצליח לישון וכל רבע שעה אתה מפצה אותך בעוד דקות שינה בכיוונון מחדש של השעון המעורר...

מכירים את ההוא שעונה לטלפון ומלחשש: 'אני לא יכול לדבר כרגע'
או את השכן, שבא ללוות דבק סנדלרים, וכשהנייד בדיוק מצלצל, הוא עונה "אחזר אליך, אני בפגישה".

זה שיושב לידכם באוטובוס לירושלים, בערך בשער הגיא אומר לאשתו בטלפון, אני כבר בכניסה לעיר תוך חמש דקות בבית. או, אני מתחת לבית. ואתה יודע שהוא גר במרחק שני רחובות.
יא שקרן!

זה שיושב לידכם באוטובוס לירושלים, בערך בשער הגיא אומר לאשתו בטלפון, אני כבר בכניסה לעיר תוך חמש דקות בבית. או, אני מתחת לבית. ואתה יודע שהוא גר במרחק שני רחובות.
יא שקרן!
עיקר הבעיה שהוא אומר את זה לאשתו!
:mad:

אתה מתווכח עם החבר כל הנסיעה, היכן מחתן גדי שלומוביץ את בנו. הוא אומר "הדר החתונות" אתה אומר "אולמות השלום" ואתה מבטיח לו שאתה צודק. ואתה מסביר לו גם מדוע.

ובבית אתה רואה שאתה לא צודק.

אתה מתווכח עם החבר כל הנסיעה, היכן מחתן גדי שלומוביץ את בנו. הוא אומר "הדר החתונות" אתה אומר "אולמות השלום" ואתה מבטיח לו שאתה צודק. ואתה מסביר לו גם מדוע.

ובבית אתה רואה שאתה לא צודק.
וזה חבר שאין לך את מספר הטלפון שלו, ואתה נשאר לחוץ ואובד עצות, שהוא בטח השתכנע, ואולי לא ילך לבדק.

מכירים את זה שאתה יוצא לדואר ולוקח איתך בכיס בטעות את השלט של המזגן במקום הטלפון? :(

#כי_לא_בחיפזון_תצאו
מכירים את זה שיש מכות למטה וכשאתה מגיע, אתה מגלה שהצטיידת בדאודורנט במקום בגז פלפל? :(

וזה חבר שאין לך את מספר הטלפון שלו, ואתה נשאר לחוץ ואובד עצות, שהוא בטח השתכנע, ואולי לא ילך לבדק.
ואז אתה פוגש אותו תקופה לאחר החתונה והוא רוצה לבלוע אותך חי :mad:

הרגע שאתה רוצה להיות מנהל בפרוג רק לכמה דקות כדי למחוק הודעה אחת ודי.

הרגע הזה שאתה הולך ברחוב ורואה ילד הולך ומתאמן על שחיה.. :eek:
(אמיתי מלפני חצי שעה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה