אנונימי2024
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
- #11,121
תודה!
נראה לי הפשוט פה בארץ עולה יותר זול - אותו לא ראיתי באליאני רוצה קישור לכיסא אמבטיה לתינוק
תודה רבה!
מה זה הפשוט? אני קניתי בשילב איכותי, עולה 60-70. [ אבל איכותי ממש. יש לי אותו שנתיים וחצי, חזק כמו פלדה...]נראה לי הפשוט פה בארץ עולה יותר זול - אותו לא ראיתי באלי
אולי הכוונה לממש לכסא, חשבתי אולי גם למושבמה זה הפשוט? אני קניתי בשילב איכותי, עולה 60-70. [ אבל איכותי ממש. יש לי אותו שנתיים וחצי, חזק כמו פלדה...]
זה נקרא "דפני"אולי הכוונה לממש לכסא, חשבתי אולי גם למושב
כמצו"ב שעולה פה בסביבות ה 30 שח שמחזיק לי גם כשנה ומעולה
הכי מומלץ שמצאתי:אפשר קישור למגן סיליקון לשולחן?
למה לא פשוט לשלוח למוכר את הטקסט, בהתאמה אישית? הרבה עושים את זה [יש לי מדריך התאמה אישית באתר שלי, בחתימה]@מלי 5 @פנינה ריימונד
אני מחפשת דחוף קישור לברכת אשר יצר בסגנון מתכת חתתוך כמו לדוגמה המדבקת קיר הזאת אבל לא במדבקה
אלא במתכת-פעם ראיתי משהו כזה ועכשיו אני לא מוצאת
צפה בקובץ המצורף 1576605
@פנינה ריימונדחפתים עגולים צבע זהב משובץ יפיפיים
![]()
KFLK יוקרה חולצה חפתים mens מתנות מותג שרוול כפתורי קריסטל קאף קישור זהב באיכות גבוהה חתונה abotoaduras תכשיטים - AliExpress 36
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
צפה בקובץ המצורף 1573845
חפתים עגולים צבע כסף משובץ יפיפיים
צפה בקובץ המצורף 1573843![]()
KFLK יוקרה חולצה חפתים mens מתנה מותג שרוול כפתור קריסטל קישור שרוול כסף באיכות גבוהה חתונה abotoaduras תכשיטים - AliExpress 36
חפתים משולשים זהב וכסף משולב עם שיבוץ ואבן
צפה בקובץ המצורף 1573846![]()
KFLK יוקרה חמה חולצת cufflink כפתור שרוול מותג קריסטל זהב קאף קישור באיכות גבוהה חתונה abotoaduras תכשיטים - AliExpress 36
ק.ש מסיון אישי (קנינו לחתונה במשפחה)
רצית מניסיון....?@פנינה ריימונד
מחפשת חפתים קצת יותר מעניינים
סגנון כזה:
צפה בקובץ המצורף 1578093צפה בקובץ המצורף 1578096
צפה בקובץ המצורף 1578097
עדיףרצית מניסיון....?
שים לב לאורךיש למשהו קישור למנעול למגירה של משרד
סוג אמין שלא כל מפתח תפתח את זה
אתה צריך את ה13 אינץ, ואם אתה לא רוצה שיהיה צפוף, תיקח את ה14אשמח לתיק מחשב מנסיון אני לא יודע כמה אינץ אבל המידות זה 33/22 ס"מ
טלפון נוקיה 225אשמח לקישור לפלאפון שיעבוד עם סים כשר של פרטנר
לא C2 כי נמאס לי ממנו
אולי יש קישור לנוקיה 215
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים