אני רוצה קישור לכיסא אמבטיה לתינוק
תודה רבה!
נראה לי הפשוט פה בארץ עולה יותר זול - אותו לא ראיתי באלי

ק.ש

נראה לי הפשוט פה בארץ עולה יותר זול - אותו לא ראיתי באלי
מה זה הפשוט? אני קניתי בשילב איכותי, עולה 60-70. [ אבל איכותי ממש. יש לי אותו שנתיים וחצי, חזק כמו פלדה...]

מה זה הפשוט? אני קניתי בשילב איכותי, עולה 60-70. [ אבל איכותי ממש. יש לי אותו שנתיים וחצי, חזק כמו פלדה...]
אולי הכוונה לממש לכסא, חשבתי אולי גם למושב
כמצו"ב שעולה פה בסביבות ה 30 שח שמחזיק לי גם כשנה ומעולה

קבצים מצורפים

• 1707937071522.png
    1707937071522.png
    KB 99.6 · צפיות: 26
אשמח לקישור לפלאפון שיעבוד עם סים כשר של פרטנר
לא C2 כי נמאס לי ממנו
אולי יש קישור לנוקיה 215
תודה

יש למשהו קישור למנעול למגירה של משרד
סוג אמין שלא כל מפתח תפתח את זה

@מלי 5 @פנינה ריימונד

אני מחפשת דחוף קישור לברכת אשר יצר בסגנון מתכת חתתוך כמו לדוגמה המדבקת קיר הזאת אבל לא במדבקה
אלא במתכת-פעם ראיתי משהו כזה ועכשיו אני לא מוצאת
צפה בקובץ המצורף 1576605
למה לא פשוט לשלוח למוכר את הטקסט, בהתאמה אישית? הרבה עושים את זה [יש לי מדריך התאמה אישית באתר שלי, בחתימה]
ק.ש.

@פנינה ריימונד
מחפשת חפתים קצת יותר מעניינים
סגנון כזה:
1707995672477.png
1707995692795.png

1707995707450.png

בתחילת שבוע הזמנתי פאה לתינוקת לתחפושת של בובה אמריקאית...
השאלה אם יש סיכוי שיגיע עד פורים?
מישהי מתמצאת?

אשמח לתיק מחשב מנסיון אני לא יודע כמה אינץ אבל המידות זה 33/22 ס"מ

מחפשת את ביתי למלחית בים רוצה עגילים מתאימות בצורת גלגל או עוגן
אשמח מאד לקישור
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה