אם מישהו מחכמי ואלופי אליאקספרס
יצליח למצוא לי משהו כזה
אודה לו ממש!
צילום מסך 2025-05-27 210439.png

ברור לא אכפת לי דומים
רק צריך את הרעיון של הבורר ואת הצבע רוז גולד

תודה ממש

לא הבנתי
אני צריך ברז עם בורר מצבים
כלומר אפשרות לברז ואפשרות לטוש

נכון סליחה אבל בצורה הזאת או בכל צורה אחרת?
ובאיזה טווח מחירים?

מצטער אבל רוז גולד אני לא מוצא יש רק צבעים אחרים

נערך לאחרונה ב:
נערך לאחרונה ב:
  • תודה
Reactions: mdy
לא ממש לא
תסתכלי יש שם חור לחיבור לטוש
זה נקרא דיוורטר - בורר מצבים

כמו שהיה בברזי סוללה

תעזרו לי לבחור? כבר יומיים אני מתלבטת...
לגבי מתנות סופשנה לגננות
רוצה זול ומצד שני מרשים ופרקטי [ק.ש. :) ]
מה כדאי?

כיסוי כרית - עם טקסט ברכה אישי

מנורה אקרילית עם ברכה/ תודה

את זו המוכר הציע לי במחיר של 40$ ל-4 יחידות
זה יוצא 35 שקל ליחידה

בקבוק עם טקסט אישי
פרסמתי אותו בעבר בתור מתנה לגננות/ מטפלות- מקישור אחר
צפה בקובץ המצורף 1974645
המחיר זול מדי לטעמי...
צפה בקובץ המצורף 1974646

קופסה אקרילית לתיונים
לעצב עם עוד משהו כמובן
[בעמוד המארזים זה עולה 28 שקל]

מה אומרים?:unsure:
מישהו???????????????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה